BIC trenca negociacions amb els sindicats i tira endavant l’ERO que pot suposar l’acomiadament de 99 treballadors de les filials de Tarragona
El secretari general de la Federació d’Indústria de CCOO ha explicat a TT que demanaran que les administracions s’impliquin i que es “mirin amb lupa” l’ERO que es presentarà el proper dijous
  
Després de la reunió mantinguda aquest dijous amb el comitè d’empresa de BIC Graphic i BIC Iberia, la direcció de la multinacional francesa ha donat per trencades les negociacions i el proper dijous presentarà al departament de Treball de la Generalitat l’ERO que suposarà l’acomiadament de 99 treballadors de les dues filials tarragonines.

Tal i com ha explicat el secretari general de la Federació d’Indústria de CCOO a Tarragona, José Antonio Hernández a TT, la direcció de l’empresa amb un “aire dèspota” va rebutjar les alternatives plantejades pels sindicats, respecte a substituir els acomiadaments per pre-jubilacions i baixes incentivades voluntàries.

A partir de que es presenti l’ERO, els sindicats tindran un mes per seguir negociant i segons ha dit Hernández mantindran la seva postura de rebutjar els acomiadaments. A més, ha afegit que demanaran que les administracions s’impliquin i que la Consellera de Treball, Mar Serna, compleixi el que va dir fa pocs dies, que la Generalitat es miraria amb lupa tots els ERO que es presentin per tal que cap empresa actués irregularment aprofitant la situació de crisi.
Pili Domínguez - 22/05/2009 - 16:45h
ERO FIRMADO VOTO PERDIDO
24/05/2009
11:48
Que lo van a firmar con un boli BIC?
Currante
23/05/2009
17:08
ERO firmado VOTO perdido, así es como tiene que responder el electorado, y eso que son los de las politicas sociales, es INTOLERABLE. Envien SMS a todos sus amigos y amistades con este lema ERO FIRMADO VOTO PERDIDO los sindicatos han recibido pasta gansa este año y se nos han vendido, la unica solución es pasar factura en votos. Lo dice un votante arrepentido, pero vale mas no votar a ninguno para que se den cuenta.
No fotem
23/05/2009
00:03
És que la gent ja no escriu ni fuma?
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.