La direcció de BIC Graphic presenta oficialment l’ERO que suposa l’acomiadament de 44 treballadors de la fàbrica de Tarragona
Per la seva part, els treballadors de la filial BIC Iberia estan a l’espera de que es presenti també un ERO que deixarà sense feina a 55 persones més
  
La filial BIC Graphic de la multinacional francesa BIC, ha presentat aquest dilluns l’ERO al departament de Treball que suposa l’acomiadament de 44 treballadors d’aquesta fàbrica a Tarragona. Pel que fa a la filial BIC Iberia, també a Tarragona, la companyia encara no ha presentat l’expedient de regulació tot i que té previst deixar sense feina a 55 treballadors més.

Recordem que el passat divendres, sindicats i direcció van trencar negociacions ja que l’alternativa als acomiadaments que va plantejar el comitè eren pre-jubilacions i baixes incentivades de caràcter voluntari, cosa a la que es va negar la direcció.

Els representats dels treballadors de BIC Graphic tenen a partir d’aquest moment , un mes per preparar les negociacions i durant aquest temps realitzaran a més accions de protesta que han de concretar. També demanaran a les administracions que s’impliquin i que revisin amb “lupa” l’expedient presentat.
Redacció TT - 25/05/2009 - 17:20h
ERO FIRMADO VOTO PERDIDO
26/05/2009
09:03
Esperem veure a l'alcalde manifestant-se amb els treballadors, i demanant que no es signi una cosa així per part d'un organisme oficial asignat desde una responsabilitat política. L'inici del final de la industria a Tarragona ha començat. Ho deixaran perdre? Viurem nomès de sector turístic i del funcionariat? Els votants han de saber coses així per sensibilitzar el vot de càstig. Dels empresaris el temps els posarà al seu lloc.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.