0 comentaris
18:25
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
Governació inverteix 4,3 milions d’euros en infraestructures i serveis de telecomunicacions al Baix Camp fins al 2010 en el marc del pla Catalunya Connecta
La Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació, que depèn del Departament de Governació i Administracions Públiques, ha presentat el pla, que inclou 52 actuacions per dotar de telefonia mòbil, internet de banda ampla i TDT tots el nuclis de població de més de 50 habitants, i de més petits, atenent a les especificitats del territori. Al mateix temps, també permetrà donar cobertura de banda ampla i telefonia mòbil a tots els polígons industrials.
El secretari de Telecomunicacions i Societat de la Informació, Jordi Bosch, acompanyat del director dels Serveis Territorials del departament de Governació a Tarragona, Francesc Tarragona, ha presentat avui les actuacions que el pla Catalunya Connecta inclou al Baix Camp. L’acte ha tingut lloc a la seu del Consell Comarcal, a Reus, davant de la seva vicepresidenta, Lídia Bargas, així com de nombrosos alcaldes i empresaris de la zona.

El Baix Camp Connecta, que és el nom que rep el pla d’extensió dels serveis de comunicacions electròniques de la comarca, inclou un total de 52 actuacions, de les quals ja se n’ha dut a terme 35, cosa que ha suposat una inversió de 2.631.000 euros. Entre les 17 actuacions que queden pendents de fer, amb un pressupost de 1.628.000 euros, hi ha la construcció de 3 noves torres de telecomunicacions i la compartició de 4 més ja existents, per fer arribar els serveis de TDT i banda ampla principalment, tot i que també de telefonia mòbil, a aquells nuclis que encara no en tenen.

L’acte de presentació del Baix Camp Connecta ha servit també per signar la constitució d’una comissió de seguiment del Pla entre el Consell Comarcal i la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació.

El secretari Jordi Bosch ha destacat l’esforç que s’està fent per dotar d’infraestructures la comarca, ja que una gran part d’aquestes actuacions es duen a terme en els nuclis de menys de 50 habitants que, d’entrada, quedarien fora del pla Catalunya Connecta, i ha manifestat que “amb aquest pla es contribueix a potenciar les possibilitats de desenvolupament social, personal i econòmic dels ciutadans del Baix Camp”.

Jordi Bosch ha afegit que “el pla Catalunya Connecta ens porta al futur d’aquí al 2010, fent que la ciutadania i les empreses estiguin connectades al món” i n’ha destacat la importància estratègica, tot afirmant que “la millora de les telecomunicacions està afavorint la cohesió territorial del nostre país i és un valor afegit molt important per a la competitivitat de l’economia del Baix Camp i, per extensió, de tot Catalunya.”
Redacció TT - 26/05/2009 - 18:25h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.