BIC Iberia ajorna presentar l’ERO fins el 2 de juny per un principi d’acord amb els treballadors
  
Després de la reunió mantinguda al llarg del matí d’aquest dimarts, la direcció de BIC Iberia, una de les filials de la multinacional BIC a Tarragona, ha arribat a un acord amb el comitè d’empresa. La filial ajorna presentar l’ERO, que suposarà l’acomiadament de 55 persones, fins el 2 de juny, si en aquest temps el comitè presenta 55 treballadors que de forma voluntària acceptin les pre-jubilacions i les baixes incentivades, retiraran l’expedient.

La direcció de BIC Iberia, ha acordat que els treballadors de més de 59 rebrien una quantia que s’equival al seu salari fins als 63,sumat a l’import per jubilació. Per la seva banda, pels de menys de 59 anys, encara s’han de negociar si les indemnitzacions seran de 45 dies per any treballat.

Aquestes noves condicions les presentarà el comitè aquest dimecres en assemblea amb els treballadors.
Redacció TT - 26/05/2009 - 19:32h
Currante
26/05/2009
20:12
Eso dice mucho de una directiva, ya son noticias más esperanzadoras que las anteriores, aunque siga siendo traumatico tener que ejecutar 55 puestos de trabajo. Si esto es así, personalmente seguiré utilizando productos bic para colaborar con las empresas que cumplen con la legalidad y apuestan por publicitarse como grandes empresas espero que no se llegue a ese ERO por el bien de todos, y no se pierda el prestigio de una de las empresas que tenian una fama de no salirse de la legalidad. Me habia defraudado con las ultimas noticias.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.