Els empresaris de Tarragona proposen l’eliminació del contracte temporal i la creació d’un nou contracte indefinit
La CEPTA considera que la flexibilització en el sistema de contractació és una mesura necessària per millorar el mercat laboral
  
Durant el transcurs de la presentació del darrer estudi del mercat laboral de la Confederació Empresarial de Tarragona (CEPTA), els empresaris han proposat la creació d’un nou contracte indefinit, més flexible i únic, amb una indemnització que estigui lligada al temps que ha restat un treballador a l’empresa. A més, consideren necessari la supressió del contracte temporal, deixant només els d’obra i servei. Una darrera proposta és la de potenciar la formació amb deduccions fiscals.

De les dades que es desprenen de l’estudi, els sectors que més han patit la crisi han estat la construcció amb 13 mil llocs de treball destruïts a la demarcació entre 2007 i 2008 i la industria, que ha reduït un 25% de llocs de treball creats en aquests 7 darrers anys. El sector serveis és el que es manté tot i també haver reduït llocs de treball. Donat el panorama existent, els empresaris consideren que la flexibilització en el sistema de contractació és una de les maneres de que la situació canviï.
Redacció TT - 27/05/2009 - 18:16h
Magi
28/05/2009
12:31
Aquests empresaris que demanin al govern i les institucions que solucionin el problema i que deixin als treballadors guanyar-se el salari amb la seva feina. Un treballador amb un sou brut, meys irpf, menys ss, menys atur, menys aportacions a una pensió digne, menys iva, menys ibi, menys escombreries, menys parkings, menys salut no publica, menys llibres per l'escola dels fills, menys etc etc EM VOLEN DIR QUE ELS HI QUEDA? I LA MODA DELS ERE? senyors empresaris que endollen als seus fills a les empreses i es salven uns amb els altres, HI HA UN TEIXIT SOCIAL QUE TREBALLA en les seves GRANS EMPRESES. QUE VIUREM DE FUNCIONARIS I TURISME?
martivirgili
28/05/2009
11:56
Sr. no.....
Si vosté pensa que no es millor,eliminar els contractes temporals i canviar-los per indefinits amb indemnitzacio progresiva, es que no enten res.
no no i no
27/05/2009
18:54
quees perocupin dels seus problemes dels de cepta i que no toquin la pera
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.