La Generalitat confirma el tancament de bars i restaurants i la Fecasarm ho portarà al TSJC
  
La patronal de la restauració i l'oci nocturn de Catalunya s'ha mostrat contundent i segons ha manifestat, sol.licitarà la suspensió de la vigència de la resolució per la via d'urgència per intentar evitar tancar, el proper cap de setmana.

Aquest col.lectiu se sent un dels grans damnificats per les mesures presses per a la contenció de la COVID-19. En aquest sentit, han valorat les pèrdues, que xifren en 900 milions d'euros i el percentatge d'empreses en risc de no arribar a final d'any s'enfilarà del 40 al 50% degut a aquest nou període d'inactivitat forçada.

"Tal i com ja havíem anunciat aquest dimecres al matí, si la Generalitat de Catalunya finalment acordava el tancament dels bars i restaurants d'arreu de Catalunya, la FECASARM ho impugnaria davant del TSJC. Així les coses, havent-se confirmat aquest migdia la referida decisió -al nostre entendre-, del tot desproporcionada i contraria a dret, la Federació Catalana d'Associacions d'Activitats de Restauració i Musicals (FECASARM) impugnarà davant del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, tal i com ja ho hem fet amb les resolucions SLT 1840 de 24 de juliol i SLT 2073 de 17 d'Agost mitjançant les quals es va limitar el tancament de les activitats de restauració a les 0h i a la 1h respectivament, afectant la primera d'elles a 63 localitats catalanes i la segona a tota Catalunya.

A més, la FECASARM sol.licitarà al Tribunal Superior de Justícia, com a mesura cautelaríssima, la suspensió de la vigència de la resolució, ja que la considerem del tot desproporcionada, arbitrària, i ineficaç així com contrària a la resolució de 31/7/2020 del mateix TSJC que encara es troba vigent i a la Llei de Salut Pública de Catalunya atès que es dicta de manera indiscriminada per a tot el territori de Catalunya sense atendre a l'obligació d'afectar al menor àmbit territorial possible i als drets de les persones. Amés entenem que la Generalitat de Catalunya, fomenta la inseguretat jurídica quan fa només 7 dies volia obrir tot l'oci nocturn i ara ha decidit tancar fins i tot els bars amb anades i vingudes inexplicables fruit d'una improvisació manifesta".
Redacció TT - 14/10/2020 - 23:11h
excursions
17/10/2020
23:37
No podien fer cotxes de línia per anar més enllà del riu Sènia?
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.