SOS Costa Daurada reclama l'aprovació dels pressupostos municipals per a la creació del parc litoral de la Punta del Miracle
  
La Plataforma Sos Costa Daurada es congratula de l'acord polític arribat per l’actual govern municipal per a reservar una partida pressupostària per al desmantellament i la reutilització de la plataforma de formigó de la platja del Miracle, i que finalment s'hagi entès la importància de regenerar ambientalment aquesta part del nostre litoral.

L’aprovació dels pressupostos municipals presentats significa el punt de partida imprescindible de la creació del parc municipal litoral de la Punta del Miracle, un projecte que busca obrir la ciutat al mar.

La recerca de fons europeus del Next Generation per a aquest projecte lliga encertadament amb el Pla Integral de Protecció, Ordenació i Recuperació pel Litoral Tarragoní, pendent encara de redactar.

Obrir doncs la ciutat al mar tot restaurant els seus sistemes naturals, el seu paisatge inherent i promovent un ús ciutadà responsable, representaria un revulsiu i una gran oportunitat de transcendir a tots nivells: urbanísticament, socialment, econòmicament, paisatgísticament i ecològicament, que no es pot deixar escapar. En aquest sentit renaturalitzar tota la part del Miracle a modus de jardí botànic a imatge i semblança de la Punta de la Móra pot ser també un objectiu que desperti moltes altres sinergies.
Redacció TT - 28/12/2021 - 09:18h
ds
29/12/2021
15:26
Gran idea, però coincideixo. No es farà.
Lluis Ramos
28/12/2021
20:16
No se hará nada, esto es Tarragona, ciudad mediocre donde las haya.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.