0 comentaris
22:07
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
L'Ajuntament obre la convocatòria de subvencions a associacions i federacions veïnals
  
L’Ajuntament de Tarragona obre la convocatòria de subvencions a associacions i federacions veïnals de la ciutat per a la realització d’activitats d’aquest 2022. La partida pressupostària dedicada a aquesta subvenció es manté igual que l’any passat en 200.000 €.

Cal destacar que el Consell Plenari del passat mes de desembre va aprovar unes noves bases per a la subvenció amb l’objectiu de facilitar la presentació i la justificació de la subvenció. A partir d’ara, el finançament respondrà a tres línies de finançament, en canvi de quatre: una per al manteniment i funcionament del local social, una altra dedicada als projectes o activitats lúdiques, esportives, culturals i festives, activitats d’assessorament, atenció veïnal, formatives, informatives i promocionals de l’entitat, i una última referent a activitats i projectes de suport, assessorament i promoció de l’associacionisme (específica per a federacions).

Les sol.licituds de subvencions i altra documentació requerida es pot presentar electrònicament mitjançant la sol.licitud que consta a l’apartat e-tràmits, de la pàgina web municipal, adjuntant la documentació requerida signada electrònicament fins el dia 4 d'abril.

En aquest enllaç hi les bases i la convocatòria adjuntes i detallades: https://seu.tarragona.cat/ajutsPublic/showPublicacion/21929
Redacció TT - 16/03/2022 - 22:07h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.