0 comentaris
09:36
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
Els treballadors de l'EMT comencen dos dies de vaga després de no arribar a un acord
Tot i l'intens esforç negociador no s'ha arribat a un consens
  
Amb motiu de la vaga del personal de l’EMT convocada per representants del Comitè d’Empresa Municipal de Transports Públics de Tarragona, S.A. per a aquest dimarts dia 5 d’abril i per a aquest dijous 7 d’abril de 2022, es modifica el servei d'autobús urbà.

El Departament d'Empresa i treball de la Generalitat de Catalunya ha establert que, amb caràcter general, els serveis mínims siguin del 33% del servei en hores vall i del 66% dels serveis en hores puntes, donant l'opció a l'empresa a establir una distribució irregular del servei de forma que, en còmput global, no superi els percentatges indicats.

Per aquesta raó el servei partirà de l'horari de diumenge que ja significa de partida una reducció de fins al 50% de l'oferta, a les que caldrà afegir reduccions addicionals del servei durant les franges horàries de 9.00 h a 11.30 h del matí i de 19.00 h. a 20.30 h. de la tarda.

Durant aquests dos dies el servei adaptarà els seus horaris a les freqüències de diumenge. Funcionaran els horaris adaptats a les freqüències del diumenge en totes les línies amb les particularitats que tot seguit es detallen:

• Els serveis mínims comportarà una franja horària de matí, de 9.00h a 11.30h, i una altra de tarda, de 19.00h. a 20.30h. on es mantindran actius el 20% de les freqüències de diumenge per cobrir els serveis mínims essencials.

• L-13 i L-55 : Funcionaran sense haver de sol.licitar el servei a la demanda.

• L-3 i L-30 : En funcionar amb horari de diumenge, la línia L-30 no estarà en servei, oferint-se com a línia alternativa la L-3.

• L-41 i L-42 : D’altra banda, es complementarà el servei de la L-41 i de la L-42 amb les expedicions que es detallen tot seguit.

Servei complementari de la Línia L-41 i de la Línia L-42 durant la vaga del 5 i 7 d’abril:

Tot i tractar-se de serveis mínims, i davant possibles incidents durant la jornada laboral, els usuaris hauran de tenir en compte que es poden produir anomalies i/o variacions que interfereixin en el bon funcionament dels serveis mínims decretats i modifiquin els horaris proposats.

Podeu consultar els horaris al web de l’EMT - emtanemambtu.cat - , app i telèfon d’informació 900.365.114.

Busos afectats per pintades en els retrovisors


Aquest dijous al matí 55 autobusos, que es trobaven dins de les cotxeres preparats per a cobrir els serveis mínims, s'han vist afectats per la pintada dels retrovisors amb pintura negra, la qual cosa impossibilitava una conducció segura. Aquest fet ha provocat endarreriments en els serveis mínims fixats pel departament d'empresa i treball de la Generalitat de Catalunya entre les 6 i les 8.15 h; a hores d'ara serveis mínims restablerts i funcionant dintre dels horaris programats.

Per altra banda, els autobusos en el seu recorregut per la ciutat, han patit tirades d'ous, a Sant Salvador i al vial de Tarradellas fet que ha provocat que els autobusos haguessin de tornar a cotxeres per la seva neteja, agreujant així els endarreriments en els serveis mínims.

Els fets esdevinguts són molt greus, donat que posen en risc la seguretat tant de les persones usuàries del servei com dels conductors i conductores. En aquest sentit, recordem que els Serveis Mínims fixats són d'obligat compliment i que des de l'EMT treballarem per garantir tant el dret a vaga, com el dret dels usuaris de disposar d'uns mínims que garanteixin el compliment del servei públic que té encomanada l'Empresa Municipal de Transports de Tarragona.
Redacció TT - 05/04/2022 - 09:36h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.