Èxit total esports a la carta Sant Pere i Sant Pau
  
Aquest passat dilluns es va celebrar al Pavelló Municipal de Sant Pere i Sant Pau la 3ª Edició de VOLEIBOL A LA CARTA, que va aplegar a les instal•lacions més d’un centenar de nens de diversos col•legis on el Club fa una tasca pionera a Catalunya.

Els nens van estar tutelats pels jugadors de la plantilla del primer equip, un total de 90 nens en pista durant 2 hores amb una exhibició final dels jugadors estrella de l’equip van fer de l’acte un gran espectacle que cada vegada agafa més força i són més les entitats que volen participar amb el Voleibol base a Tarragona.

Els col•legis participants (CEIP Practiques, CEIP Pau delclòs, CEIP Miracle, CEIP Cèsar August…) van quedar satisfets, i tant els nens com els professors van fer una valoració molt positiva, i van haver d’endarrerir la cloenda per tal d’atendre la demanda d’autògrafs i fotografies amb els jugadors, unes autentiques estrelles.

S’espera fer la 4ª Edició el mes vinent i superar amb escreix, una vegada més, la participació de Col•legis i de participants, per fer del Voleibol una festa per als nens dels Col•legis de Tarragona.
Redacció TT - 24/03/2009 - 13:05h
Javier
10/04/2009
19:03
Felicidades
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.