L’Ajuntament negocia amb el CBT i l’ADT la creació d’un únic equip sènior professional de cara a la propera temporada
Els dos clubs mantindrien l’actual estructura fins a la categoria júnior
  
Segons ha pogut saber TT, l’Ajuntament de Tarragona, mitjançant el seu Alcalde, Josep Fèlix Ballesteros i el regidor d’Esports, José Cosano, ha iniciat converses amb el CBT i l’ADT per aconseguir la creació d’un únic equip sènior professional, format pels dos clubs de cara a la propera temporada. Davant la possibilitat de que puguin coincidir en la mateixa categoria (LEB Plata), o en el cas de que tots dos clubs aconseguissin l’ascens i tal com ha reconegut l’Alcalde en el Plenari celebrat aquest dimarts, les despeses que representaria que la ciutat tingués dos equips professionals de bàsquet avui per avui, resulten inassumibles pel consistori.

Les converses es centren en que l’ADT i el CBT mantinguessin els respectius noms i la seva actual infraestructura i a la categoria júnior, i a partir d’aquí es creés un únic equip sènior professional amb un nou nom i que podria jugar els seus partits a la plaça de braus un cop remodelada.

Una de les dificultats que de moment s’apunta de cara a aquesta possible fusió és el fet que el CBT té un deute proper als 600 mil euros mentre l’ADT està pràcticament sanejat.
Redacció TT - 19/05/2009 - 17:42h
michael jordan
24/05/2009
21:28
el deute de l'ajuntament se'l peta el ballesteros en assessors cada mes ...
victorio
21/05/2009
17:46
ja ho veurem...
rafa albert
20/05/2009
18:13
escippion, estas 4 entidades profesionales tienen una diferencia, y es que el ADT, no debe un euro y las otras 3 estan en deficits importantes.. aqui parece que se premia al mal gestor en esta ciudad
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.