El TGN BÀSQUET només tindrà equips sèniors femenins la propera temporada i gaudirà d’un nou Pavelló Poliesportiu
Aquest és el comunicat que ens ha fet arribar el TGN BÀSQUET:

El TGN BÀSQUET ha cobert una primera etapa de consolidació en aquests primers anys d’història. Un cop enfortides les arrels i havent creat uns fonaments ben sòlids, arriba el moment de fer un replantejament i decidir quin és el projecte de futur cap on s’ha d’encaminar, a partir d’ara, el nostre club.

En aquest moment hem decidit valorar les virtuts, necessitats, possibilitats i mancances del nostre club, així com les del nostre esport a la ciutat de Tarragona.

El TGN Bàsquet neix al bressol del Col•legi Sagrat Cor, un centre amb una tradició històrica en el bàsquet femení, que s’ha vist consolidada i potenciada pel club.

Considerem que tenim una base i un potencial, tant de jugadores com de tècnics, que ens permet enfocar el futur amb ambició i optimisme. A més, un cop analitzat el marc en què es desenvolupa la nostra entitat, veiem que a Tarragona hi ha dos clubs amb una clara aposta professional pel bàsquet masculí (ADT i CBT), però tenim un buit pel que fa al vessant femení d’aquest esport. La nostra ciutat és la capital del Camp de Tarragona, però amb equips sènior femenins en categories inferiors en comparació amb els d’altres ciutats veïnes (Valls, un equip a Lliga Femenina - 2, i Reus amb 2 equips a Copa Catalunya).

Així, doncs, la nostra anàlisi arriba a la conclusió següent: d’acord amb la potencialitat del club i amb les necesitats de la nostra ciutat, és el moment de fer una clara aposta per la branca femenina del bàsquet.

Aquesta aposta es basarà en la cosigna de ser realistes, però alhora ambiciosos. Sense renunciar a res, apostarem per arribar al més amunt posible comptant amb els fruits del nostre treball, procurant que les portes de les categoríes superiors siguin obertes per a la gent de casa, per jugadores formades a Tarragona que puguin mostrar el seu potencial.

Partim d’un fet tangible: no hi ha cap Club nacional, estatal ni internacional que tingui dos projectes esportius de garantia, amb seccions femenina i masculina a la vegada en cap esport. No el tenen ni les grans entitats de sobres conegudes per nosaltres, com són Barça, Madrid, Joventut, ni, en un nivell una mica inferior, Lleida o Manresa. L’única excepció lloable és el CB Estudiantes.

Per tant, en coherència amb la nostra proposta, respectem l’existència de projectes masculins ja consolidats a la ciutat.

És per això que, des del TGN BÀSQUET CLUB, a partir de la pròpera temporada, no tindrem equips sèniors masculins. Procurarem arribar a col.laboracions amb altres clubs de la ciutat per donar sortida als nostres jugadors i reforçar les seves opcions més enllà de la base. Reconduïm així recursos humans, tècnics i econòmics, cap a la branca femenina.

Una de les peces angulars de tot el nostre projecte és la construcció del Pavelló Poliesportiu, que ha d’acabar convertint-se en el centre canalitzador de tots els nostres esforços i que ha de servir de centre cohesionador. En aquest sentit, el proper 20 de juny es farà l’acte d’inici d’obres amb la protocol•lària “primera pedra”.
Redacció TT - 27/05/2009 - 18:50h
Manel
06/06/2009
13:11
Victor: tu deus ser del CBT no?. No t'enfotis
donç es molt facil fer-ho debent la pasta que debeu, i que pagem entre tots, inclosos els que no
tenim diners per fixar americans i "jogadors de la base". A més quants mes jogadors de base treiem bons, mes en podreu robar.
Comentari eliminat
05/06/2009
14:18
Aquest comentari ha estat eliminat per incomplir les normes d'ús
Comentari eliminat
05/06/2009
14:18
Aquest comentari ha estat eliminat per incomplir les normes d'ús
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.