L'Anella Mediterrània estrena pista de patinatge
  
Fotografia: David Oliete
Fotografia: David Oliete
L’alcalde de Tarragona Pau Ricomà i la consellera d’Esports María José López han presentat la nova pista de patinatge de l’Anella Mediterrània. Tal i com ha destacat Ricomà: “es tracta d’un nou equipament de la ciutat que arriba per donar resposta a una llarga demanda dels clubs de la ciutat i amb unes instal.lacions dignes.”

L’obra ha tingut un pressupost de 38.113,62 € (IVA inclòs) i l’ha dut a terme l’empresa Auxiliar de firmes y Carreteras. La nova pista és annexa al carril d’acceleració del velòdrom existent i segueix el seu mateix traçat per l’interior. Té una amplada total de 6,20m amb un pendent transversal d’un 1% aproximadament, que va des del límit del carril d’acceleració del velòdrom i baixa cap a la pista poliesportiva interior. La consellera María José López ha posat en relleu que “amb la construcció d’aquesta pista, l’Anella Mediterrània guanya en versatilitat, ja que complementa perfectament el velòdrom i la pista esportiva”.

La pista de patinatge està oberta a tots aquells esportistes que formin part d’un club i disposin de llicencia esportiva. Des d’aquesta setmana ja s’hi han començat a entrenar patinadors de la secció de patinatge de dos clubs de la ciutat: el Nàstic i el Dojo. Des del PMET estan oberts a rebre qualsevol altra proposta de clubs que vulguin utilitzar aquesta nova instal.lació.
Redacció TT - 11/12/2020 - 08:11h
a patinar
12/12/2020
09:44
Una molt bona notícia per als que els agrada patinar.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.