L'ADT fa oficial el desacord del Club de cara a crear un nou equip de bàsquet d'elit a la ciutat
  
Tal i com va informar TT, l'ADT ha “trencat” les negociacions amb el CBT i l'Ajuntament adreçades a aconseguir un acord per crear un nou equip de bàsquet a Tarragona amb possibilitats de jugar en la màxima categoria.

Aquest és el comunicat oficial de l'ADT:

"La junta directiva de l’Associació Deportiva Torreforta, en relació a les negociacions dutes a terme entre l’Ajuntament
de Tarragona, el Club Bàsquet Tarragona i la pròpia Associació Deportiva Torreforta, i una vegada arribats en aquest
punt de les negociacions, exposa que:

1. l’ADTorreforta, des del primer moment, va proposar i defensar la iniciativa de crear un nou equip d’elit a la ciutat de Tarragona, desvinculat totalment de les entitats existents actualment i amb una estructura pròpia, però mantenint l’estructura esportiva d’ambdós clubs a partir del sènior B. Aquest projecte està àmpliament recolzat pels diferents clubs, entitats i massa social de la ciutat de Tarragona.

2. davant de la negativa del CBT a valorar aquesta opció, l’ADTorreforta va negociar altres alternatives que l’ajuntament va
plasmar en un document final, en les quals hi havia punts d’acord i de desacord. Essent majoritàriament un document en què s’hi estava d’acord, existien uns punts que podrien comportar la confrontació i la desconfiança, principalment els que implicaven la gestió i supervisió dels centres escolars i clubs vinculats a ambdues entitats implicades. Alhora, existia un punt en desacord com era el dels avals bancaris, ja que des de l’ADTorreforta sempre ha estat la junta directiva qui ha firmat aquests avals.

3. l’ADTorreforta, en la seva innegable intenció de fomentar el basquetbol tant d’elit com de base a la ciutat de Tarragona, comptant amb totes les entitats i clubs implicats com TGN Bàsquet, Federació Territorial, Patronat Municipal d’Esports i Ajuntament, pretén crear una comissió d’anàlisi i seguiment que supervisi tots els projectes professionals de la ciutat, pel simple fet de què els diners que s’inverteixen són públics.

4. totes les reunions celebrades durant les últimes setmanes són un punt d’inflexió i reflexió, on s’han posat damunt de la taula les diverses opcions existents i s’ha debatut sobre el millor enfocament possible del basquetbol a Tarragona. Des del primer moment, l’ADTorreforta ha destacat amb prioritat la necessitat de crear un nou projecte, que potenciï la pràctica del bàsquet entre els més joves i aboqui la massa social a creure en un equip d’elit fort a Tarragona, capaç de competir en una categoria de nivell. Tanmateix, l’entitat agraeix la feina iniciada pel consistori per tal d’arribar a un acord fructífer entre totes les parts, destacant les figures de José Cosano, regidor d’esports, i Ramón Quadrat, gerent del Patronat Municipal d’Esports, alhora que els encoratgem a continuar en aquest propòsit.

5. l’ADTorreforta continuarà treballant amb la coherència que l’ha caracteritzat durant els últims anys, i disputarà la categoria que sigui més adient per tal de no hipotecar ni al club ni a la ciutat. És per aquest motiu que la filosofia esportiva i social del club seguirà essent la mateixa en una categoria o en una altra.

En els propers dies es convocarà als socis i persones vinculades a l’entitat a una Assemblea General Extraordinària per tal de tractar aquests temes".


Junta directiva ADTorreforta
Redacció TT - 06/07/2009 - 23:27h
Escèptic
09/07/2009
16:22
Algú de per aquí ha pogut seguir els JJ.MM. de Pescara 2009 pels serveis informatius habituals (o no tant habituals)?????????????????????????????
anònim
08/07/2009
00:38
Torreforta, Ballesteros os ha colado un GOOOOL!
TT
07/07/2009
16:27
Títualar sensacionalista, si vostè ho diu....salut.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.