Cosano: "Cap de les parts, ni l’ADT ni el CBT ha trencat les negociacions, cap de les parts s’ha aixecat de la taula de manera unilateral"
  
Segons informa l’Ajuntament de Tarragona després de les negociacions realitzades pels dos equips de bàsquet de la ciutat de categoria professional, on s’han aixecat moltes expectatives en la línia de coordinar esforços en benefici del Bàsquet de la Ciutat, el conseller José Cosano al capdavant de la Conselleria d’Esports de l’Ajuntament que ha estat mediadora d’aquesta mesa de diàleg vol deixar clar: “La bona disposició dels dos presidents i, per extensió, de les seves directives en la recerca de solucions que ha estat més que excel•lent. L’exquisit tracte mantingut ha permès avançaments que a priori es presentaven de gran dificultat.” El conseller ha destacat que “després de les moltes reunions s’han analitzat els pros i els contres del Bàsquet de la Ciutat, obrint un nou horitzó que permetrà trobar una alternativa de treball conjunta en benefici dels nois i noies que practiquen bàsquet a Tarragona.”

Cosano ha explicat que donada la prolongació en el temps del diàleg mantingut, s’ha arribat a una data sense tenir res definit i els equips havien d’inscriure’s a les competicions. Per això, després de la inscripció a les seves corresponents lligues, la comissió creada per a la coordinació del Bàsquet de la Ciutat tornarà a reunir-se per avançar amb més temps i menys pressió per a la millora del bàsquet. Cosano ha reiterat: “Cap de les parts, ni l’ADT ni el CBT, ha trencat les negociacions, cap de les parts s’ha aixecat de la taula de manera unilateral, les necessitats dels corresponents clubs han aconsellat posposar els treballs per després continuar.”

El conseller també ha agraït el to utilitzat per periodistes especialitzats i mitjans de comunicació en general, ja que es tracta d’un gran tema de ciutat i, com a tal, requereix la col•laboració de tots. I ha animat a les persones que ocupen càrrecs que generen opinió ho facin en benefici de tots i evitant confrontacions.

Per la seva part el CBT ha convocat una sessió informativa el proper 14 de juliol.

Aquest és el seu comunicat:

“Benvolgut soci/a, simpatitzant/a
Després dels esdeveniments transcorreguts darrerament en relació a les
negociacions, promogudes per l’Ajuntament de Tarragona, per crear un Projecte de
Ciutat, des de la Junta Directiva del Club es creu convenient convocar una reunió informativa, que es durà a terme el proper dimarts dia 14 de juliol, a les 19:00 hores, a la Sala d’Actes de la Cambra de Comerç de Tarragona.
També en aquesta reunió, s’informarà sobre el projecte del Club Bàsquet Tarragona de cara a la propera temporada i es resoldran els dubtes que els assistents a l’acte puguin tenir”


(Veure links relacionats amb la notícia)
Redacció TT - 09/07/2009 - 18:02h
Anónimo
12/07/2009
16:20
El Sr. Cosano tiene una característica, y es que tiene profundas convicciones de izquierda y tiene una idea muy clara de lo que es público y de lo que es privado. Sabe por eso que el dinero público no se debe destinar a pagar la ficha de un americano del básquet, un macedonio del voley o un brasileño del fútbol, sino a que la gente mayor tenga a su disposición instalaciones dignas y monitores preparados para hacer deporte. La pena es que el Sr. Cosano quiere pero no puede. Quiere dejar de meter dinero en el pozo sin fondo del CBT, pero no puede. Quiere acabar con las visitas del Sr. Pinilla al Ayuntamiento, pero no puede. Quiere pero no puede. ¡Qué pena!
ANÒNIM
11/07/2009
01:40
Els únics culpables d'aquesta patetica situació son Ballesteros i Cosano. que no enmerdin més la troca i deixin les coses com estan. chapus...
CBI
10/07/2009
19:31
El Cosano no s'han entera de res-
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.