El Nàstic es mulla per l'esclerosi múltiple
  
El Club Gimnàstic va acollir Diumenge 12 de juliol la setzena edició de la campanya “Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple”.

La causa solidaria ha estat organitzada per la Fundació Esclerosi Múltiple essent el Club la seu central de Tarragona. En aquesta iniciativa solidaria també han col•laborat els Xiquets de Tarragona.

L’acte principal va tenirt lloc a les dotze del migdia quan personalitats de la vida pública, política i ciutadans en general s’han tirat a l’aigua com a “gest simbòlic” en la lluita contra aquesta malaltia. La 'banyada solidària' ha comptat amb la presencia de l’alcalde de la ciutat, Sr. Josep Felix Ballesteros.

Al llarg del dia també es van celebrar diferents activitats, tallers i altres de caràcter lúdic a les instal•lacions del Club. La jornada va finalitzar amb un dinar popular que ha comptat amb la presencia d’una cinquantena de persones.

(Enllaç notícia relacionada).
Redacció TT - 13/07/2009 - 08:41h
anònim
14/07/2009
10:58
Sr. o Sra. solidaris ho som tots, tant sols aclarir que els diners que dona l'Ajuntament són per la SAD i no per al club, i aquesta pisicina pertany a una secció del club.
Solidaris ho som tots
13/07/2009
11:38
La causa i campanya és molt bona, sense cap dubte. La presència de l'Alcalde en una entitat (que hauria de ser privada) financiada amb els diners de la ciutat no em sembla tant correcte, de totes maneres la instal.lació d'aquesta piscina es banstant pobre per ser una de les poques que hi han a la ciutat, encara que no sigui municipal malgrat indirectament sigui pagada per l'ajuntament.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.