La Generalitat treballa per millorar els accessos de l’estació del Tren d’Alta Velocitat del Camp de Tarragona
El Departament d’Obres Públiques treballa per crear un vial de connexió entre la urbanització de Sant Ramon amb l'estació i també per connectar-la amb la carretera del Catllar
  
“El Departament d’Obres Públiques i Política Territorial de la Generalitat està impulsant actuacions de millora de les connexions de l’estació del Tren d’Alta Velocitat del Camp de Tarragona amb el seu entorn més immediat a fi i efecte de millorar els accessos a l’estació”, així ho ha anunciat avui la diputada socialista per Tarragona, Núria Segú, que ha explicat quines són aquestes properes línies d’actuació.

En concret, aquestes actuacions afecten dos àmbits: l’accés a l’estació des de la urbanització de Sant Ramon de Tarragona i la connexió de la mateixa amb la carretera del Catllar.

En relació a la primera actuació, “el juliol de l’any passat el conseller Nadal va aprovar definitivament el Pla especial urbanístic del vial de connexió entre Sant Ramon i l’estació del T.A.V. del Camp de Tarragona i serveis, als termes municipals de La Secuita. Perafort, Els Pallaresos i Tarragona; és a dir, de la zona compresa entre el Passeig del Comellar (urbanització Sant Ramon) i la N-240. En aquests moments el projecte d’urbanització es troba en fase de redacció avançada, tot i que existeix també una possible ampliació de l’abast d’aquest eix, per tal de connectar-lo amb la N-240, i una futura nova connexió amb l’aeroport de Reus.”

Pel que fa al segon àmbit d’actuació, el Departament vol impulsar la connexió de l’estació amb la carretera del Catllar. En aquest sentit, Núria Segú afirma que “la Generalitat ha impulsat una nova actuació d’accés a l’estació del T.A.V. del Camp a través de la carretera TP-2031. Aquesta actuació ens permetrà connectar l’estació d’alta velocitat amb la carretera dels Pallaresos i també amb la carretera del Catllar.”

“El passat mes d’octubre es va iniciar la informació pública de l’estudi informatiu i l’estudi d’impacte ambiental i el passat mes de desembre es va acabar el termini per presentar al•legacions, pas previ a la elaboració del projecte constructiu i al posterior inici de les obres.”

Ambdues actuacions, segons la diputada socialista, “permetran que els habitants del Camp de Tarragona disposem de més i millors eixos d’accés a una estació que ens connecta amb l’alta velocitat i que és d’una extraordinària importància pel que fa a la nostra mobilitat i la nostra projecció econòmica i turística.”
Redacció TT - 11/02/2009 - 17:22h
Resident
13/02/2009
14:11
Ja es hora que es posin en martxa ! Aquestes actuacions s'haurien d'haver fet abans de la inaguracio. Be que comencin ja!!
Precio Justo
12/02/2009
11:00
No es viable, prefereixo, l'avió son més hores però afegint al preu del billet d'ave el parking i les despeses de gasolina... surt millor anar com de costum a Barna i fer ús de l'avió.
Tiri tiri
11/02/2009
18:33
Això es fa abans tot plegat es de pelicula subrealita
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.