ICV demana al Govern un impuls en la implantació del Trencamp
  
El diputat d'ICV-EUiA per Tarragona al Parlament de Catalunya, Daniel Pi, ha preguntat al Govern sobre "la incongruència de que malgrat ser la segona àrea metropolitana del país en nombre d'habitants, el Camp de Tarragona no disposi de rodalies ferroviàries pròpies". Així mateix, Pi ha volgut posar de manifest que "l'entrada en servei del tren d'alta velocitat no ha comportat una millora real de la comunicació amb Barcelona, ja que la situació de l'estació de Perafort actua com un fre i de fet, la immensa majoria dels desplaçaments ferroviaris a la capital catalana es continua realitzant a través dels trens de mitja distància, els gran oblidats de RENFE".

Així, Pi ha plantejat la necessitat d'actuacions urgents en ferroviari al Camp de Tarragona per facilitar la mobilitat de la zona com la reobertura de la línia Reus-Roda, noves estacions a La Mora, Bellisens, Creixell, la Plana (Vila-seca), la dignificació de les existents existents, by-pass a Picamoixons per permetre la circulació Valls-Tarragona, etc. i que no seran realitzades a curt termini.

En especial, el diputat ecosialista s'ha interessat pel projecte de tren-tramvia o Tramcamp, "una infraestructura de competència exclusiva de la Generalitat i un compromís programàtic del seu Govern, que continua empantanegat en inacabables estudis previs i no es pot assegurar que sigui operatiu, tal com havia demanat el territori, en el moment en que RENFE alliberi la línia de costa Salou-Cambrils".
Redacció TT - 18/02/2009 - 19:15h
Bluf
18/02/2009
22:07
ICV NO ESTÀ AL GOVERN?
vibria
18/02/2009
20:29
ja fa temps que esperem asseguts i que sabem que quan s'acostin les eleccions ens tornaran a unflar el cap amb aquest tipus de projectes que, passades les votacions, quedaran soterrats en un calaix.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.