Tarragona 2 podria connectar-se amb el centre de la ciutat mitjançant una passarel•la elevada
  
El conseller d’ensenyament de l’Ajuntament de Tarragona, Joan Sanahujes, ha anunciat, segons informa Tinet i tal i com va avançar TT en una entrevista amb el diputat del PSC per Tarragona, Joan Ruiz, que el consistori té la intenció de plantejar a Foment la connexió del centre de la ciutat amb la zona de Tarragona 2, mitjançant un pont-passarel•la elevat per a vehicles i vianants que s’aixecaria per damunt de l’autovia al l’avinguda Marqués de Montoliu.

L’objectiu és millorar la mobilitat i el flux de trànsit de la zona que acollirà en dos anys un nou institut que es construirà davant el col•legi Pax.

Sanahujes, juntament amb el delegat dels Serveis Territorial d’Educació, Vicent Villena, van mantenir aquest dimarts una reunió amb les comunicats educatives del col•legi Pràctiques i Pax (adscrits al nou IES), per explicar la situació del nou institut que iniciarà el proper curs de manera provisional a l’edifici de Lletres de la plaça Imperial Tarraco. Part de les instal•lacions de Lletres s’adequaran en dos fases per tal de cobrir les necessitats dels 90 alumnes que encetaran primer d’ESO al setembre. El centre comptarà amb gimnàs, biblioteca, menjador, laboratori i aula d’informàtica, entre d’altres.
Redacció TT - 18/03/2009 - 12:36h
Jordi
20/03/2009
15:15
Vosaltres aneu discutint, que mentrestant Reus es va emportant coses com l'estació intermodal i el cesicat. Quina VERGONYA de política tarragonina. Feu TOTS pena, i ho dic amb tota la indignació del món.
Alejandro Caballero Madrid
19/03/2009
12:16
Es verdad siempre lo prometisteis y nunca fuisteis capaces de hacer un estudio previo y planificar la construcción... si es lo que tienen los "buenos gestores" que dejan las arcas vacias solo con las promesas y los tenderetes previos a campaña electoral...

Salud por muchos años señores de la derecha tarraconense...
Jordi Sendra
18/03/2009
19:37
Sempre igual. Com si hagúessin inventat la sopa d'all. El pont per damunt de la variant de la 340 està previst de sempre dintre de les obres d'urbanització del Pla Parcial 1 i aniria pel camí de terra que hi ha avui a la l'Avinguda Catalunya cantonada amb la URV. Que no facin veure que s'ho han inventat ells !!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.