La Cambra de Tarragona proposa que Constantí participi activament en la promoció i gestió de l’Aeroport
Albert Abelló ha argumentat la proposta basant-se en el fet que la meitat de l’Aeroport està dins el terme municipal de Constantí
  
Albert Abelló, president de la Cambra de Tarragona, ha proposat aquest dimarts que Constantí pugui participar activament en tot allò que tingui a veure amb el futur de l’Aeroport, tant pel que fa a la promoció com a la gestió, d’una infraestructura que és decisiva per a tot el territori.

Aquesta proposta l’ha fet en el marc de la trobada que ha mantingut amb l’equip de consultors liderat per Andreu Esquius, de l’empresa MCRIT i Pere Lleonart del Gabinet d’Estudis Econòmics, que s’encarreguen de la redacció del Pla Estratègic de l’Aeroport de Reus, i l’ha argumentat en el fet que la meitat de l’Aeroport està dins el terme municipal de Constantí, “per tant és just que aquest municipi hi pugui dir també la seva atès que les decisions que s’hi prenguin l’afecten molt directament”.

El president de la Corporació tarragonina ha subratllat també altres aspectes que convindria tenir en compte a l’hora de dissenyar aquest Pla Estratègic com és el de la denominació. “L’Aeroport no és ni pot ser patrimoni de ningú. Ha d’estar al servei del territori i per això li cal una denominació que atengui aquesta realitat i, a més, ens identifiqui i ens reconegui més enllà de les nostres comarques”. Per això ha insistit que el més adient seria denominar-lo Aeroport de la Costa Daurada.

La Cambra de Tarragona ha posat damunt la taula, també, la necessitat de tenir un transport públic que connecti l’Aeroport amb la capital.

Pel que fa a l’impuls a aquesta instal•lació aeroportuària, Albert Abelló ha insistit que sis anys després de l’inici de les accions per portar a Ryanair, impulsades en el seu dia per la Cambra de Tarragona, “seguim sense tenir altres companyies aèries de referència que complementin aquesta oferta”. “En tot aquest temps no s’ha estat capaç d’assegurar una complementarietat de més companyies” i ha recordat que Glyn Jones, director de l’Aeroport de London Luton ja va alertar en el decurs de la seva ponència als “Bon dia Tarragona” de la Cambra, que això de treballar amb un únic gran client era un risc per l’Aeroport, com ho és per qualsevol empresa i que cal treballar per una diversificació potent.

Arribats a aquest punt Abelló ha recordat que per superar totes aquestes necessitats ens cal que es produeixi el traspàs de l’Aeroport i el territori comenci a treballar per promocionar-lo per arribar a un nivell de gestió més efectiva.
Redacció TT - 24/03/2009 - 17:17h
JBL
24/03/2009
18:40
Toquem de peus a terra! Abans de "perdre" el nom, es deixaran tallar les venes.
tarragoní
24/03/2009
17:46
I que canvien el nom i passi a Aeroport de Constantí i Costa Daurada!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.