Constantí vol participar en la gestió de l’Aeroport de Reus
L’alcalde del municipi creu que “és de justícia” que en formi part ja que el 43% de les instal•lacions estan al seu terme
  
Després de les declaracions del President de la Cambra de Tarragona, Albert Abelló, l’alcalde de Constantí, Josep M. Sabaté i Sans , ha emès un comunicat demanant la participació del consistori en la promoció i gestió de l’Aeroport de Reus. L’alcalde ha volgut reafirmar la postura de l’equip de govern de l’Ajuntament de Constantí i agrair al Sr. Abelló la reclamació feta per la Cambra, recollides també per aquest mitjà.

Segons ha manifestat l’alcalde, “és de justícia que Constantí participi en la gestió de l’Aeroport de Reus, Constantí ho vol i ha de formar-ne part”. Aquest ha afegit que l’equip de govern municipal del municipi fa temps que està fent gestions al respecte. Fa unes setmanes, l’edil de Constantí junt amb el regidor d’urbanisme, Josep - Pere Plana i Espanyol, i tècnics del consistori es van reunir a Barcelona amb el Director General de ports, aeroports i costes de la Generalitat de Catalunya, el Sr. Oriol Balaguer, per fer-li arribar la preocupació i la petició del nou equip de govern. Van expressar-li la petició de participar activament en tot allò referent al futur de l’Aeroport, tant pel que fa a la promoció com a la seva gestió.

Tal com ha dit Sabaté, “ara mateix tenim el 43 % de les instal•lacions de l’Aeroport al nostre terme i volem tenir la possibilitat de participar en la presa de decisions de l’Aeroport. Constantí ha fet els deures: ha fet la petició oficial i ara esperem resposta per part del Director General d’aeroports de la Generalitat”. Amb el nou pla director de l’aeroport de Reus, on ja han començat les expropiacions per ampliar-lo, Constantí arribarà o fins i tot superarà el 50% de les instal•lacions dins del seu terme municipal. “Amb la transferència de competències al Govern de la Generalitat en matèria d’aeroports, Constantí s’havia de posicionar, no podem deixar passar l’oportunitat de poder decidir que volem fer a Constantí, ho reclamem i ho reclamarem, ha expressat l’alcalde.

Finalment ha conclòs, afegint que una de les preocupacions que té és la petició que fa el consistori de Constantí en relació a que els taxistes del municipi puguin treballar lliurement a la zona de l’Aeroport.
Redacció TT - 25/03/2009 - 18:22h
Andreu
19/02/2010
15:19
Constanti es geograficamente el corazon de la futura vagueria del camp, Solo cuentan con Constanti para la creacion de las seiscientas viviendas, para la colocacion de la incineradora de residuos que nadie la queria en su termino municipal. Y el colmo la expropiacion forzosa de los terrenos para la ampliacion del aeropuerto de reus no dejando trabajar a los taxis de constanti en dicho aeropuerto ni voluntat de los actuales organismos que gestionan y promocionan el aeropuerto como el ayuntamiento de reus, Diputacion, Camara de comercio etc que se reunieron para ampliar esta gestion sin avisar al consistorio de constanti.
Una verguenza y menosprecio al municipio.
feliu
27/03/2009
14:30
DE fet el aeroport, es tindria que dir: Aeroport de Constantí-Costa Daurada.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.