El PSC denuncia que Foment no en sap res de cap acord sobre l'A-27
  
Joan Ruiz: “El grup socialista al Parlament preguntarà al conseller Vila sobre el contingut de l’acord que ell mateix va anunciar davant la paradoxal resposta sobre el mateix que ens ha donat Foment”

El diputat socialista a la comissió de Foment del Congrés Joan Ruiz ha denunciat avui el fet “escandalós” de què el Govern del Partit Popular “digui que no sap res” del principi d’acord que va anunciar el conseller Santi Vila entre el ministeri de Foment i la Generalitat pel qual es desencallava la construcció de l’autovia A-27 mitjançant una col•laboració público-privada amb la participació de la companyia Abertis.

“Doncs bé, quina ha estat la meva sorpresa quan, en resposta escrita del Govern en relació a la continuïtat de l’A-27 entre Montblanc i Lleida, el ministeri de Foment ens ha respost que no té constància de cap acord.”

En concret, la resposta escrita del ministeri ha estat aquesta: L’actuació futura de l’A-27 entre Montblanc i Lleida es troba en una fase en la què encara no és possible especificar la solució finalment adoptada. Les previsions del Govern són les que es fixen en els pressupostos generals de l’Estat.

“Tenint en compte que en el marc d’aquests pressupostos no hi ha cap partida adreçada al tram de l’A-27 entre Montblanc i Lleida hem d’entendre que no hi ha res d’aquest acord anunciat a “bombo i plateret”? Això sembla el joc de la confusió i dels despropòsits!”

Davant de tanta incertesa el grup parlamentari socialista de les comarques tarragonines ja anuncia que preguntarà al conseller Santi Vila al Parlament sobre el contingut d’aquest principi d’acord amb el ministeri de Foment que ara el mateix ministeri diu desconèixer.

“La incompetència dels Governs de CiU i PP és tal que són incapaços, no ja de tirar endavant aquesta infraestructura que connectaria Tarragona amb l’interior del país i que tots els agents socials i econòmics coincideixen en assenyalar que és vital per al nostre territori, sinó ni tan sols d’explicar-nos quines són les seves intencions reals en aquesta qüestió. Hi ha un principi d’acord o no? Els tarragonins no es mereixen tanta desídia i ineficàcia”, ha conclòs el diputat socialista.
Documentació addicional
Redacció TT - 30/10/2014 - 15:03h
demostració
30/10/2014
23:44
Que CAT no és ESP es nota quan aquesta carretera, que ve del nord d'ESP, s'acaba quan toca CAT.
obvi
30/10/2014
21:32
el pp a catalunya ni 5.
No en sé res
30/10/2014
16:52
Amb perdó per la paraula, però el Govern central s'ha acostumat a fer-se el gilip**** en tots els temes que no li interessen, o com funciona això? Els papers de Bárcenas: el PP no en sap res. Les targetes B de Caja Madrid: el PP no en sap res. L'operació Púnica: el PP no en sap res. Els Jaguards al pàrking de la Ministra Mato, ni ella ni el PP en sap res. La trama Gürtel: el PP no en sap res. Repeteixo i reitero les meves disculpes per la paraula, però són ells els gilip**** o ens prenen a nosaltres per gilip*****? I com ells , tots els partits podrits polítics d'aquesta podrit país.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.