Unanimitat social, econòmica i política per exigir una estació digna
  
Un centenar de persones representants del teixit social, econòmic i polític de Tarragona, s'han reunit, per iniciativa de l'alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, aquest dijous a la tarda a l'Institut Municipal d'Educació (IMET), per exigir al Ministeri de Foment millores ferroviàries per a la nostra ciutat.

Unes mesures que tal i com es va acordar per unanimitat de tots els grups polítics, en l'últim plenari municipal, passen per possibilitar l'arribada de l'alta velocitat al centre de Tarragona, l'eliminació de l'estacionament de mercaderies perilloses al centre urbà, finalitzar l'estudi de la reforma de la façana marítima que inclogui una nova estació urbana a la zona de l'Horta Gran i, sobretot, l'inici immediat de la segona fase de la remodelació de l'actual estació , que té un pressupost d'uns 15 MEUR, i que contempla l'eliminació de les barreres arquitectòniques.

L'acte d'aquest dijous ha donat el tret de sortida a una campanya de recollida de signatures per aconseguir aquestes millores, i a la creació d'una comissió de seguiment del resultat de les reivindicacions.

En un temps immediat aquesta comissió unitària també decidirà si es convoca una gran manifestació ciutadana per pressionar al compliment per part del Govern Espanyol de les demandes tarragonines.
Redacció TT - 05/02/2015 - 21:13h
sempre hi som a temps
10/02/2015
09:56
Encara es pot canviar el traçat de l'AVE i fer, als terrenys de l'estació del Camp de TGN, un museu del ferrocarril.
Jo soc una de las de la Victoria
07/02/2015
21:35
Todos habéis traicionado a la Victoria la habéis dejado de lado no la habéis dado tiempo para demostrar que CIU subiría votos estando ella ahora habéis puesto un pescadero y votos vais a tener muy pocos y marchándose Vallve mas.
llançadora
07/02/2015
12:24
http://www.tottarragona.cat/ca/infraestructures/16035-el-port-de-tarragona-financara-la-construccio-de-la-passarella-que-unira-el-centre-amb-el-miracle-amb-un-cost-de-2-milions.html
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.