En una o dues setmanes es 'tancarà' la remodelació de l'estació de Tarragona
  
Fotografia de Tot Tarragona (Albert Saludes)
La ministra de Foment, Ana Pastor, ha anunciat que el seu departament es reunirà la setmana vinent o la següent amb l'Ajuntament de Tarragona per "tancar" el projecte de reforma de l'estació de tren de la ciutat i poder licitar les obres.

Pastor ha respost a una pregunta del senador de CiU, Jordi Sendra, sobre aquesta infraestructura en el Ple de la Cambra alta.

Sendra ha demanat dates d'aquesta reforma per a una estació "declarada patrimoni de la indignitat pels ciutadans", ha dit.

"Volem una estació del segle XXI", ha afegit el senador, que ha al•ludit a una moció aprovada el mes passat per tots els grups del ple municipal recolzant la remodelació.

La ministra Pastor ha dit que el projecte a l'inici de la legislatura no estava ben plantejat perquè havia de contemplar ample europeu i també ibèric i que s'ha redactat incloent tots dos amples, a més d’altres canvis en l'estació.

Ana Pastor també ha manifestat que el seu ministeri ha invertit 900 MEUR en el ferrocarril a la província de Tarragona i que han posat en marxa obres i infraestructures que la beneficiaran, com el Corredor Mediterrani.

Durant la seva intervenció la ministra també ha anunciat que abans de l'estiu sortirà a informació pública el projecte del tercer fil.
Redacció TT - 10/02/2015 - 19:04h
Jaume
13/02/2015
21:03
On anat a parar allo que amb tan de "bombo i platillos" parlaba el POUM de una estacio soterrada a l,orta al costat del riu, de un abaixado a l arrabasada i no se quantes cose que feian de Tarragona una ciutat normal allunyada del tercermundisme que ens envolta
TGN no va bé
12/02/2015
10:18
Ens condemnen a seguir amb aquesta obsoleta estació.
JOE_PP
12/02/2015
09:47
Tarragona ciudad de chapuzas. Si Madrid invierte dinero en esta estación, olvidaros de aspirar a tener libre la primera linea de mar con la eliminacion del apeadero de Tarragona ciudad.
Eliminacion ya de esta estación y dejar de tirar el dinero en parches y chapuzas com el paso a nivel de la palça dels carros, pasarelas, ascensores y elevadores.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.