0 comentaris
21:35
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
Foment licita les obres per remodelar les vies i les andanes de l'estació ferroviària de Vilaseca
L'objecte d'aquesta actuació és modernitzar i adequar l'estació de Vilaseca al nou marc d'explotació
  
El Ministeri de Foment ha licitat, amb la seva publicació en el Butlletí Oficial de l'Estat, les obres per dur a terme la remodelació de les vies i andanes de l'Estació de Vila-seca. El pressupost total de licitació ascendeix a 2.953.745,17 euros.

L'objecte d'aquesta actuació és modernitzar i adequar l'estació de Vilaseca al nou marc d'explotació, remodelant les vies i andanes i dotant-la de l'accessibilitat necessària per a persones de mobilitat reduïda.

Actualment està configurada com un baixador de manera que només passen per ella dues vies generals, prestant servei als viatgers únicament un andana central que està situat entre ambdues. A més a més hi ha dos andanes laterals que no presten servei al no existir vies d'apartat.
Les obres que ara es liciten s'emmarquen dins les actuacions que està duent a terme el Ministeri per a l'enllaç del Corredor Mediterrani d'Alta Velocitat amb la Línia d'Alta Velocitat Madrid- Barcelona i amb l'actual línia Reus-Tarragona, mitjançant sengles ramals de connexió.

Actualment estan en execució les obres de la plataforma ferroviària de tot el trajecte entre Vandellós i la LAV Madrid-Barcelona. La plataforma ja està acabada en el tram més pròxim a Vandellós.

Durant aquest any està previst licitar les obres de via i electrificació, així com les de la nova estació situada al costat de l'aeroport.

Característiques Tècniques
Les obres consisteixen en la modificació de les vies existents, la construcció de noves andanes i la construcció d'un nou pas inferior entre ells, així com les modificacions a realitzar en les instal•lacions d'electrificació i instal•lacions de seguretat i comunicacions com a conseqüència de les obres.
En la seva nova configuració, l'estació comptarà amb dues vies generals a les que prestaran servei dues andanes laterals comunicades mitjançant un pas inferior dotat d'ascensors i escales.
L'estructura projectada per al pas inferior de vianants entre andanes pot dividir-se en tres parts:
• Pas inferior
• Escales d'accés
• Ascensors d'accés, situats un en cada andana prevista
A les obres a executar s'inclouen a més a més tant les mesures correctores per a la integració ambiental de l'obra, com la reposició dels serveis afectats, així com totes les situacions provisionals necessàries per mantenir el tràfic ferroviari durant l'execució de les obres.
Redacció TT - 18/04/2009 - 21:35h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.