Denuncien que Tarragona està a la cua de Catalunya respecte els serveis ferroviaris
  
Convocada per les plataformes d’usuaris del transport públic, aquest dissabte 12 de desembre s’ha celebrat una jornada de reivindicació de la millora del servei ferroviari a les Terres de l’Ebre i “Camp de Tarragona”. Els participants han confluït a l’estació de Tarragona des dels seus punts d’origen (Tortosa, Móra la Nova, l’Arboç, Montblanc, Reus i Sant Vicenç de Calders), on s’ha llegit un manifest que recull les deficiències de l’actual servei, la nul•la atenció de les administracions competents i el greuge que suposa aquesta situació respecte a altres territoris.

L’arribada dels participants ha evidenciat una vegada més la insuficiència del servei: així, per arribar a Tarragona a les 11 del matí, els participants amb origen a Móra la Nova només disposaven d’un tren amb sortida a les 8,26 h., i els provinents de la Conca de Barberà d’un tren amb sortida a les 7,10.

La concentració davant de l’estació de Tarragona ha finalitzat amb la lectura d’un manifest conjunt, que recull les deficiències del servei i la necessitat d’una resolució ràpida i efectiva. Així mateix, les plataformes convocants han fet pública una vegada més el seu rebuig a les propostes del Ministeri (Corredor del Mediterrani amb un únic punt de parada per a viatgers a l’estació de Perafort) i de la Generalitat (negativa a la construcció de l’enllaç de l’Arboç), que suposen un menyspreu evident cap a la gent de les nostres terres.

Segons els organitzadors, cal destacar la presència de gairebé tots els candidats provincials(menys PSC I PP) dels diferents partits polítics, perquè així les nostres reivindicacions puguin ser considerades i compartides.
Documentació addicional
Redacció TT - 12/12/2015 - 16:08h
Benito Camelas
15/12/2015
11:11
Estem a la cua en els serveis ferroviaris, però al capdavant anem pels preus alts dels taxis. Si només anessim a la cua pels serveis ferroviaris, em donaria per satisfet.
Estació central TGN Mediterrània
14/12/2015
12:16
L'estació de tren a TGN ja no existeix, ha estat substituïda per l'estació de la "Quinta Forca" o altrament anomenada: Camp de TGN.
Les forces polítiques de TGN han demostrat no tenir cap força per solucionar aquest bunyol ferroviari.
Cal una nova estació a TGN dintre del Corredor de la Mediterrània. No hi ha cap més solució digne per a TGN.
Vergonya!
14/12/2015
12:10
Diumenge 13 Desembre. Tarragona-Barcelona 50 min. de retard!!!!
I el Sr. Ballesteros, tant d'omplir-se la boca amb "amenaces" de movilitzacions i a l'hora de la veritat no fer res, podia haver anat a la protesta en comptes de preocupar-se només per assegurar la seva poltrona al cementiri d'elefants de Madrid.
Ja fà anys que hauria d'haver mogut el cul per aquest tema i així estem!!!!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.