Segons l'Ajuntament el recurs que va presentar al tercer fil no és el responsable de la seva paralització
  
L’agost de 2013 l’Alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, va presentar a la subdelegació del govern un recurs al projecte del tercer fil, en el que es demanava la seva suspensió, al•legant que no disposava del corresponent estudi d’avaluació ambiental.

Fa pocs dies diferents informacions asseguraven que aquell recurs havia motivat la paralització de les obres d’aquesta infraestructura, entre Tarragona i Sant Vicenç de Calders.

Aquest dijous l’equip de govern ha volgut sortir al pas d’aquestes informacions, amb el següent comunicat:

“L’Ajuntament de Tarragona davant la publicació en alguns mitjans de comunicació de que les obres del Corredor del Mediterrani, en el tram comprés entre Sant Vicenç de Calders i Tarragona, estan aturades perquè el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha donat la raó a l’Ajuntament en el recurs que al•legava la manca de la Declaració de l’Impacte Ambiental, vol puntualitzar el següent:

- L’Ajuntament de Tarragona va interposar l’any 2013 un recurs contenciós administratiu contra el projecte i la licitació de les obres per a la implantació de l’ample estàndard en el Corredor Mediterrani. Tram: Castellbisbal -Murcia. Sotstram : Sant Vicenç de Calders-Tarragona - nus Vila-seca.

- Aquest recurs es tramita davant l’Audiència Nacional i no davant el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.

- Entre els diversos motius del recurs, es va al•legar la manca de la Declaració de l’Impacte Ambiental prèvia a l’aprovació del referit projecte.

- L’Ajuntament de Tarragona no ha demanat en cap moment la suspensió de l’execució de les obres del Corredor Mediterrani i esperarà que es dicti sentència en el recurs contenciós -administratiu que ha interposat. Per tant, no existeix cap resolució judicial que hagi decretat la paralització de les obres a petició de l’Ajuntament de Tarragona”.
Redacció TT - 25/02/2016 - 15:04h
Sr. alcalde, Mòguis d'una vegada! Desperti!
02/03/2016
09:36
L'ajuntament de Tarragona té sempre la virtut de expulsarse les culpes de tot i robar els mèrits de la societat civil i fer-se'ls seus!
I lo dolent és que encara hi ha gent que se'ls creu.
On són les movilitzacions del alcalde per reclamar una estació digna????
Ah!, ja se li ha tornat a oblidar!...vaja!....
ave tren, txú... txú...
27/02/2016
14:22
Feu les coses ben fetes i una nova estació per a TGN.
caray
26/02/2016
16:27
Ara que tenim al SuperFernandez a l'Ajuntament potser seria moment de plantejar a Madrid la linia Reus-Roda aprofitant aquest recurs no?
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.