Ballesteros demana a Montilla l’alliberament de la Façana marítima abans del 2017 i la creació del servei de rodalies
La Generalitat es compromet a donar suport econòmic a Tarragona 2017
  
Aquest passat dijous l’Alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros va explicar al President de la Generalitat, Josep Montilla, els detalls de la Candidatura 2017.
Ballesteros va demanar que abans d’aquest any s’alliberi la façana marítima i es creï el servei de rodalies a Tarragona.
La Generalitat va reiterar tot el seu suport al projecte.

D’altre banda, en el debat “Esfera pública” celebrat aquest mateix dia a Catalunya Informació al voltant del tren, Ballesteros va lamentar un cop més la ubicació de l’estació del Camp, i que Tarragona no s’hagués beneficiat en contrapartida aconseguint l’alliberament de la Façana.
Xavier Sabaté, Delegat del Govern, i Lluís Miquel Pérez, alcalde de Reus van defensar la ubicació a Perafort de l’estació del Camp de Tarragona, ja que té un caire metropolità i dóna servei a tot un territori.
Per la seva part, Albert Abelló, president de la Cambra de Comerç de Tarragona, també lamentava la pèrdua de trens a Tarragona en benefici de l’estació interurbana del Camp, i l’arquitecte Xavier Climent, demanava que el “by-pass”, l’intercanviador d'ample ferroviari es desplaci fins 5 quilometres més al Sud del previst inicialment, per donar sortida al trens que circulin per dins de Tarragona.
Redacció TT - 01/05/2009 - 13:55h
Héctor Pascal
03/05/2009
21:26
Tenim uns dirigents polítics que estan obligats a baixar-se els pantalons cada cop que els hi diuen des de la direcció del partit, des del Govern de Catalunya o des del Govern Central. Per tant, no els hi queda temps per fer allò que els hi demanen aquells que els van votar. Que trist!!!
DMV
03/05/2009
20:44
Sr.Catalá: No es que Reus nos pase delante, es que ya nos ha pasado. El jueves último, Catalunya Informació en el programa de debate al que asistieron los alcaldes de Reus y Tarragona, Sabaté, el presidente de la Cámara de Comercio y el arquitecto Climent, el primer edil de Reus dió a conocer el gran proyecto de la llamada Estación Central, que se sitúa al sur del aeropuerto en término municipal de Reus, proyecto,dijo, que ha seguido de cerca en su elaboración, que acogerá el Corredor Mediterráneo y podrían inicirse trenes en AV sobre Madrid y regionales a Barcelona. El presupuesto parece que se eleva a 60 ME (la estación del Camp costó 28 ME). Esta si que será una gran estación.
Catala
03/05/2009
16:34
Un PREC, al Sr. Ballesteros, al Sr. Sabate. Per fabor,demanin al Sr. Montilla que tregi l´estacio de Perafort i la posin al CENTRE de la GRAN Ciutat que es Tarragona. Hasta Reus ens passara al davant.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.