L'Alcalde Ballesteros i el Conseller Rull es coordinen per exigir millores en el servei de rodalies
  
Aquest dimecres, a la tarda, l’alcalde Josep Fèlix Ballesteros s’ha reunit amb el conseller de Territori, Josep Rull, per abordar la problemàtica dels trens de rodalies al territori. En acabar la trobada, l’Alcalde ha explicat que el principal tema de la reunió ha estat tractar les comunicacions al territori, sobretot les ferroviàries. I ha destacat que “les dues administracions compartim el mateix posicionament respecte a la situació de les rodalies al territori i també a la necessitat d’impulsar el tercer fil ferroviari i la circulació de les mercaderies per l’interior”.

El conseller Josep Rull ha agraït el compromís de l’alcalde Ballesteros i l’Ajuntament de Tarragona en la millora dels serveis ferroviaris i ha destacat que “hem fet un diagnòstic compartit davant una situació que no és acceptable, tenim un servei de rodalies molt per sota del que seria exigible”. En aquest sentit, els dos representants han coincidit en que cal fer un front comú per exigir que es compleixin els compromisos i les responsabilitats dels gestors de la infraestructura.

Rull ha explicat que “es tracta d’un problema que pateix la ciutadania i cal que anem amb una única veu a Madrid”.

A la reunió també s’ha tractat la visió estratègica de futur de les comunicacions al territori i el Conseller ha reafirmat el posicionament compartit de la Generalitat i l’Ajuntament en que el desplegament del tercer fil és necessari per millorar les connexions al territori.
Redacció TT - 07/09/2016 - 20:16h
quin futur?
09/09/2016
21:13
S'ha parlat de tancar l'estació actual i demanar-ne una nova?
bla bla bla
08/09/2016
12:09
i res més.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.