El PSC vol saber els motius del retard de les obres de remodelació de l'estació
  
El diputat socialista per Tarragona Joan Ruiz ha fet públic avui que el grup socialista al Congrés ha entrat a registre una pregunta al Govern del PP en la que es demanen els motius dels retards pel que fa al calendari previst de les obres de millora i remodelació de l’estació urbana de Tarragona.

“No entenem els motius d’aquesta demora absolutament injustificada. Cal recordar que el ministeri de Fonent s’ha compromès reiteradament a dur a terme aquestes obres necessàries tenint en compte que ens referim a l’estació urbana d’una capital de província. Volem saber perquè no es compleix aquest calendari d’obres? Està dormint el somni dels justos al calaix d’algun despatx? Ha aprovat el Govern un nou calendari d’obres i no l’ha comunicat a ningú? Els tarragonins i tarragonines, principals damnificats per aquesta omissió, es mereixen una resposta...”

En aquest sentit, Joan Ruiz ha recordat que els ministres del PP s’han compromès reiteradament a tirar endavant aquest projecte de remodelació de l’estació de ferrocarril de Tarragona. Malgrat això el projecte acumula anys de retard i segueix sense veure la llum.

En teoria la remodelació preveu l’ampliació de les andanes i de l’esquema de les vies i la instal•lació d’ascensors i escales mecàniques per millorar-ne l’accessibilitat pensant, especialment, amb les persones amb mobilitat reduïda.

“Vull recordar que la millora de l’estació és una justa reivindicació unànime de la societat tarragonina. Fa anys que batallem exigint una estació digna i un servei eficient i no hem rebut més que promeses verbals per resposta que mai s’han acomplert. El mateix ajuntament i l’alcalde Ballesteros han exigit una solució urgent al Govern amb accions i mocions que han rebut el suport de tots els partits representats a la sala de plens, inclosos els regidors del PP. Què més necessita el Govern de Rajoy per atendre aquesta justa reivindicació dels tarragonins que, a més, no suposa cap sobrecàrrega econòmica inassumible pel seu executiu? Com és possible tanta desídia?”, s’ha preguntat retòricament el diputat socialista.
Redacció TT - 12/06/2017 - 15:11h
cal saber canviar
13/06/2017
19:24
Aquesta estació i les vies són un pegot en el litoral tarragoní. Aquesta és una assignatura suspesa durant molts anys.
Lluís
13/06/2017
15:16
Fora transport públic! Tots en cotxe! Que el barril de petroli ha de pujar!
Resposta
13/06/2017
03:13
Tinc la resposta a la pregunta: perquè a Tarragona avui dia tothom se la pren pel pito del sereno. Jo que sóc un simple civil només de pensar en l'equip de govern que tenim ja m'entra el riure, imagineu-vos les demés administracions.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.