La Cambra vol una estació del Camp de Tarragona amb més servei pel territori
La Cambra de Comerç i els alcaldes de Perafort i La Secuita denuncien les mateixes mancances que fa dos anys a l’Estació del Camp
  
estació del Camp de Tarragona
Un cop assumit l’error de l’ubicació de l’estació de l’AVE, el president de la Cambra de Comerç de Tarragona, Albert Abelló, creu que el debat s’ha de centrar en la millora dels serveis que ofereix l’Estació del Camp.

El president de la Cambra, acompanyat pels alcaldes de Perafort, Joan Martí Pla, i de La Secuita, Eudald Roca, han expressat la necessitat de millorar el servei que l’estació dóna al territori, que passa fonamentalment per la millora de les connexions amb la mateixa.

El proper 18 de desembre es celebrarà el segon aniversari de l’arribada de l’AVE a les nostres comarques. Per la Cambra i pels alcaldes, les mancances que té l’estació al 2008 són pràcticament les mateixes que tenia al 2006, i que estan centrades en tres grans eixos:

-servei ferroviari
-serveis directes a l’estació
-connexions amb el territori
(veure informe de la Cambra)

Recordem que un altre agent econòmic, la CEPTA, també ha reclamat millores urgents a les connexions amb l’estació del Camp de Tarragona.
Documentació addicional
Pitu Tarrasa - 04/12/2008 - 19:30h
Artur
05/12/2008
12:59
Per demanar, que no quedi, però un parell d'alcaldes i una Cambra de Comerç no semblen cap allau de polítics, ciutadans i organitzacions tarragonines...
bonus
04/12/2008
20:48
seria desitjable que totes aquestes inquietuts ciutadanes les recollin amb força els nostres polìtics, o és demanar masa?
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.