0 comentaris
19:51
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
Foment adjudica les obres de la variant de la N-340 a l`Aldea
El pressupost és de 26.200.900,51 €
El Ministeri de Foment ha adjudicat, a l'empresa Construccions Sánchez-Dominguez-Sando, les obres de la Variant de la N-340 al seu pas per L´Aldea amb un import d'adjudicació de 26.200.900,51 euros.
L'objectiu és desviar la gran quantitat de vehicles pesats que travessen diàriament la localitat, millorant la seguretat vial i la comoditat dels usuaris.

Característiques Tècniques:

El traçat previst per a la Variant de L´Aldea, amb secció de carretera convencional, s'inicia a la sortida del pont sobre el riu Ebre que forma part de la Variant d'Amposta, amb secció d'autovia amb dos calçades de dos carrils cadascuna.

L'enllaç sud és el primer dels tres que presenta el traçat. Es tracta d'un enllaç amb glorieta inferior, disposant-se dues estructures en la variant per a l'encreuament sobre la mateixa. En aquesta zona, es preveu la reposició de l'actual N-340, passant a través de la rotonda i connectant-la amb la carretera d'accés a Amposta, on es projecta una segona glorieta a la què es connecta el ramal d'accés a l'Autopista AP-7 i es dóna accés a una indústria enclavada en aquest punt i a la Torre de la Candela.

El traçat s'aproxima a l'Autopista AP-7, disposant-se una passa inferior en el p.k. 1+740 per a la reposició de la via pecuària denominada bugada de la Burjassenia i una passa superior, en el p.k. 2+640, per a la reposició d'un camí que dóna continuïtat a un altre pas existent sobre l'autopista.

A l'altura del p.k. 3+700 creua la línia de ferrocarril a Tortosa i la N- 235, on se situa el segon enllaç del tram denominat enllaç de Mercaderies que permet la connexió de la variant amb dita carretera. Es tracta d'un enllaç tipus trompeta amb una glorieta en la N-235 coincident amb l'actual intersecció d'entrada al polígon industrial. El ramal bidireccional que connecta la variant amb la glorieta disposada en la N-235 creua també el barranc Pixadors mitjançant un viaducte. A continuació, la variant discorre dins el SAU de Mercaderies, entre el p.k. 4+700 i el p.k. 5+800, per la banda reservada per a ella. Coincidint amb el final del SAU, la traça creua una nova via pecuària denominada bugada de l'Aldea que es reposa mitjançant una passa superior en el p.k. 5+820. Després d'un nou pas superior en el p.k. 6+180 per a la reposició d'un camí, la variant creua el barranc de Mes Roig mitjançant una estructura tipus marc, en el p.k. 7+140 i en el p.k. 7+300 es disposa una passa inferior per a la reposició d'un camí.

El tercer i últim enllaç de la variant se situa en el p.k. 7+600, constituint el final del traçat previst. Es tracta d'un enllaç tipus diamant amb pesos amb una passa sota la variant, que permet la connexió de la mateixa amb la N-340 i amb la xarxa de camins municipals. Es disposen vies de servei a un costat i a l'altre de la carretera, que permeten els accessos a les propietats colindants.
Redacció TT - 14/05/2009 - 19:51h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.