ERC considera que la reducció de la velocitat a l'A-7 no resolt la problemàtica
  
Davant l’entrada en vigor aquest dimarts de la limitació de la velocitat a l’A7 al seu pas per Tarragona, el grup municipal d’ERC-MES-MDC alerta que la mesura no resol el problema de fons. ‘Fa mesos que denunciem la perillositat en les incorporacions i sortides de l’A7, uns carrils que no compleixen amb la llargada de seguretat que la normativa fixa en 125 metres’, explica el portaveu d’ERC Pau Ricomà.

El republicans recorden que el novembre de l’any passat es va aprovar una moció d’ERC a l’Ajuntament de Tarragona instant el ministeri de Foment a adequar aquests carrils a la legislació vigent. La Comissió de Foment del Senat, a proposta d’ERC, va aprovar també per unanimitat aquest mes de maig reclamar a l’executiu espanyol la millora d’aquests accessos. ‘La reducció de velocitat que aplica el Ministeri de Foment és una mesura pal•liativa però no resol la deficiència en el disseny dels accessos i sortides. Exigim la inversió necessària per garantir la seguretat d’aquesta via’, afirma Ricomà.

Un altre punt que els republicans temen que es quedi al calaix és la instal•lació de pantalles acústiques a la zona dels carrers de Sant Auguri i Sant Eulogi. ‘Malgrat la guàrdia urbana ha constatat amb sonòmetres que el soroll supera els límits recomanats per l’OMS, des de Madrid s’excusen en la manca de pressupost per no fer res’. Aquesta reivindicació dels Veïns de l’Aqüeducte també va rebre, a proposta d’ERC, el suport de l’Ajuntament al plenari del passat mes d’abril.

Des d’ERC insten el Ministeri a solucionar definitivament aquestes dues problemàtiques tot recordant que l’A7 al seu pas per Tarragona suporta un trànsit rodat de l’ordre de 50.000 vehicles diaris. ‘La reducció de la velocitat a l’A7 no ha d’anar en detriment d’eliminar la perillositat en els accessos i la instal•lació de pantalles acústiques’, conclou Ricomà.
Redacció TT - 07/11/2017 - 15:17h
Jam
10/11/2017
16:53
AP7 Lliure de peatge i A7 d,us local, amb prohibicio de vehicles en transit....... tan dificil es entendre que la solucio es aquesta, pero clar la pela es la pela i si ve de Madrid, encara mes.
Questió de REALITAT
09/11/2017
09:39
Els que respecten les senyals de 80 al carril de l'esquerra es veuen assetjats pels que no respecten la velocitat i fan de tot per a que t'apartis del carril. Tot perquè el radar de tram és inútil si la gent entra o surt per les entrades o sortides que no completen el tram de radar. Ara per ara encara genera més perill amb el 80 que amb el 100. Molts que surten pels carrils d'incorporació ja van més ràpids que els que circulen a 80. UN ALTRE CAGADA TARRAGONINA. Experts en fer les coses pitjor del que es pot.
Carril bici
08/11/2017
11:49
Reduir la velocitat no ho arregla, ni les rotondes tampoc. Mes carrils, millor paviment, millor senyalitzacio, millors accessos, etc...
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.