Constantí formarà part de la gestió de l’aeroport de Reus
  
El consistori de Constantí ha rebut el compromís formal per part de la Direcció General de Ports, Aeroports i Costes de la Generalitat pel que fa a la seva incorporació en el marc del procés de creació de la societat estratègica de gestió de l’aeroport. Tant bon punt s’aprovi la nova llei d’aeroports que s’està tramitant al Parlament de Catalunya i s’aclareixi el procés de transferència de l’aeroport de Reus, Constantí s’incorporaria a aquest organisme de gestió amb la resta de socis del mateix.

Des de l’Ajuntament de Constantí ja es va manifestar formalment la voluntat de participar en aquest organisme afirmant que “és de justícia que Constantí participi en la gestió de l’Aeroport de Reus. Constantí ho vol i ha de formar-ne part”,en paraules de l’alcalde Josep Maria Sabaté Sans.

L’equip de govern municipal ja fa temps que està fent gestions al respecte. Fa unes setmanes, representants de l’ajuntament de Constantí i tècnics del consistori es van reunir a Barcelona amb el Director General de ports, aeroports i costes de la Generalitat de Catalunya, el Sr. Oriol Balaguer, per fer-li arribar la petició oficial de l’equip de govern de participar activament en tot allò referent al futur de l’Aeroport, tant pel que fa a la promoció com a la seva gestió.

En aquests moments Constantí engloba un 43 % de les instal•lacions de l’Aeroport al seu terme municipal , i amb el nou pla director de l’aeroport de Reus, on ja han començat les expropiacions per ampliar-lo, Constantí arribarà o fins i tot superarà el 50 % de les instal•lacions dins del seu terme municipal.
Redacció TT - 15/05/2009 - 16:59h
Mr Tarragona
29/11/2009
18:36
El aeropuerto se llamará Tarragona y punto, que es la referencia a nivel de catalunya y el estado español, ya basta de darle coba a los pueblerinos de reus, ahora que el aeropeurto será mas de la mitad de constanti (Tarragones) tendrá derecho a cambiar el nombre, y si lo hace quien tiene más del 50 % del aeropuerto y le apoya la capital y ciudad más poblada de la provincia... solo me queda decir Bye bye Reus ;)
Joanpere
17/05/2009
09:51
Si algú pensa que el nom de l'aeroport de Reus es perdrà en benefici d'un altre de més aglutinador, menys egocèntric...
Ni Tarragona, ni Constantí, ni Costa Daurada. En tot cas, "Reus - Capital del Baix Camp". Aquest potser si.
Eric Bennmann
16/05/2009
20:58
Els ciutadans escullits pels seus partits no deixen de ser ciutadans amb llistes tancades o no.
Un vei teu.
A França tots els Aeroports son gestionats per les cambres de comerç i també son veins dels altres.
La Cambra Francesa és una fidel representació dels comerciants constituida en assemblea de la teva ciutats. Semble ser que el model funciona bé.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.