El PSC preocupat per les connexions de l'estació del 'Camp' quan entri en funcionament el servei EVA
  
Fotografia de Tot Tarragona
El diputat socialista per Tarragona Joan Ruiz ha explicat avui que ha entrat a registre una pregunta urgent al Congrés dels Diputats demanant al ministeri de Foment si té previst solucionar els problemes de connexió que poden tenir els usuaris de l’estació del Camp amb els municipis tarragonins (com Tarragona, Reus, Salou, etc.), l’aeroport de Reus i el Port de Tarragona un cop entri en funcionament el nou servei EVA.

La pregunta del diputat del PSC també emplaça al ministeri a explicar quines actuacions té previstes, en cas d’existir, per solucionar els problemes d’aparcament de vehicles o si s’han iniciat contactes amb les administracions afectades per solucionar-los.

“Hem de tenir present que Foment acaba de fer pública la propera entrada en funcionament del nou servei EVA utilitzant el traçat de les línies de l’AVE i que el primer trajecte operatiu serà la línia Madrid-Barcelona amb una sola parada a l’estació del Camp de Tarragona.”

“Així mateix, cal recordar que a partir d’aquest estiu els Euromed tindran parada a l’estació del Camp de Tarragona gràcies al nou trajecte d’altes prestacions que arribarà des del sud.”

En conseqüència, Joan Ruiz argumenta que “tot indica que això comportarà un augment considerable de l’ús de l’estació del Camp de Tarragona” el que obliga a pensar ja mateix tant en l’estacionament de vehicles com en la connexió adequada de l’estació amb els principals nuclis urbans del Camp de Tarragona.

“Hem considerat necessari impulsar aquesta acció al Congrés per evitar que després el Govern del PP ens digui que ningú els havia advertit de les insuficiències del servei davant l’augment del nombre de combois ferroviaris que circularan per l’estació del Camp. Lamentablement no és la primera vegada que ens veiem en la necessitat d’actuar per exigir mesures que haurien de prendre els responsables institucionals que tenen l’obligació de fer-ho”, ha reblat el diputat tarragoní.
Redacció TT - 20/02/2018 - 21:29h
A Pauet
23/02/2018
08:56
A quí, al teu amic Pau? Aquest si que es dolent. Ja Ja Ja !!!
Pauet
22/02/2018
13:18
Si la iniciativa ha de sortir d'un sociata, això està perdut abans de començar. Els sociates, parlen i parlen i mai no callen. Però fer, el que es diu fer, mai no fan res de res que serveixi per alguna cosa.
Per què no us quedeu a casa, sociates, i deixeu pas a algú capaç?
història
22/02/2018
00:55
Per Tarragona passaven trens.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.