ERC vol més trens entre Tarragona i Barcelona aprofitant les freqüències que deixaran lliures els de llarg recorregut
  
Fotografia d'arxiu de Tot Tarragona
El grup municipal d’ERC-MES-MDC vol que Tarragona compti amb més trens directes a Barcelona aprofitant les freqüències o solcs que deixaran lliures els trens de llarg recorregut a final d’any. "Amb l’entrada en funcionament del Corredor Mediterrani quedaran lliures 14 freqüències per sentit que permetrien guanyar connectivitat amb Barcelona", explica el portaveu d’ERC Pau Ricomà. Aquestes freqüències o solcs ferroviaris són les que quedaran lliures quan els trens de llarg recorregut deixin de fer parada a l’estació de Tarragona ciutat per parar a l’estació de l’AVE.

En total són 14 trajectes d’anada i 14 de tornada que, segons els republicans, s’haurien d’aprofitar per connectar amb trens directes les dues capitals sense perjudici que, si les freqüències encaixen, es pugui allargar el trajecte a altres estacions, com Reus o Port Aventura.

"La pèrdua de trens de llarg recorregut al centre de la ciutat és una molt mala notícia, però hem d’aprofitar l’oportunitat que ens brinda per disposar de més trens directes entre Tarragona i Barcelona", afirma Ricomà.

Els republicans presentaran aquesta proposta al consell plenari de març esperant que compti amb el suport de tots els grups polítics per elevar la petició a la Generalitat. Ricomà assegura que "és urgent posicionar-nos de forma diligent i fer partícip el territori en aquesta petició de més freqüències ferroviàries amb Barcelona. Creiem que hi ha suficient demanda per fer viable la incorporació de més trens". Per Ricomà aquesta mesura "permetria millorar la qualitat del servei, sobretot en dies punta quan els trens van plens a vessar".
Redacció TT - 06/03/2018 - 21:04h
no anem bé de cap manera
12/03/2018
22:57
I el metro què? Volem ser una àrea metropolitana i no tenim cap línia de metro. El metro elevat hauria de ser la solució al nostre futur. Però, d'elevat només saben fer passarel.les.
rami
08/03/2018
11:55
I tot per culpa dels alcaldes de turno que no van ser capaços de posar-se d'acord amb l'estació de tren d'alta velocitat
quina pena
07/03/2018
14:59
Apeadero de Tarragona.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.