Entra en funcionament la nova parada d'autobús del Pont del Diable
  
L’Empresa Municipal de Transports (EMT) ha posat en funcionament la nova parada d’autobús del Pont del Diable. La parada està ara ubicada a tres metres de distància de la CN-240, a l’entrada del camí d’accés del Pont del Diable i s’ha aprofitat la illeta ja existent d’ordenació dels carrils d’entrada i sortida a l’aqüeducte per obrir un vial exclusiu per als autobusos que hi fan parada.

A més de l’obertura del vial, s’ha pavimentat l’accés a la parada i la illeta, s’hi ha instal.lat una marquesina i s’ha definit un camí d’accés per a vianants adjacent a la calçada que porta a l’aparcament del Pont del Diable.

La totalitat de les obres s’ha realitzat en terrenys públics i ha comptat amb un pressupost de 25.000 euros.

“Amb la posada en funcionament de la nova parada donem resposta a una reivindicació ciutadana que ve d’anys. Hem millorat la seguretat i accessibilitat de la parada i l’hem dotat dels elements i mobiliari urbà necessari per tal de garantir la mobilitat de vehicles i persones a la zona”, explica el president de l’EMT, Jordi Fortuny.
Redacció TT - 31/07/2020 - 09:22h
i feina que no es farà
03/08/2020
15:41
Ara que podem anar en bus, oblidem-nos d'anar a peu per un camí reparat... quina vergonya em fà, tenir que explicar als visitants que el riu de la ciutat es una vergonya que ningú vol reparar per a la ciutadania. La gent de fora tampoc s'explica la participació en eleccions a la ciutat i que no castiguem als polítics que tenim. Ara ja son de 3 colors els que portem...i cap ho ha deixat com quan Nadal ho va aconseguir, tot i el POUM que va fotre, motiu pel que no crec que tornin.
hi ha feina a fer
01/08/2020
14:41
El Pont del Diable hauria de ser l'autèntic Parc de Tarragona. El pulmó verd de la ciutat de Tarragona. Tancat i vigilat
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.