El Mercat Central exposa els 34 projectes presentats al concurs d'humanització de la Plaça Corsini
  
A partir d’aquest dilluns 19 d’abril el Mercat Central de Tarragona acull una exposició dels projectes presentats al concurs públic d’humanització de la Plaça Corsini, impulsat pels Mercats de Tarragona, l’Ajuntament de Tarragona i el Col.legi d’Arquitectes de Catalunya. La iniciativa va comptar amb èxit de participació, amb un total de 34 propostes rebudes.

Totes elles es poden veure exposades a l’interior del vestíbul del Mercat en horari d’obertura del recinte, de dilluns a dissabte de 8.30 a 21.00 hores.

El president de l’empresa de Mercats de Tarragona, Dídac Nadal ha assegurat que “l'objectiu d'aquesta exposició és fer extensiu el projecte de millora de la plaça Corsini a tota la ciutadania i reconèixer la gran qualitat de les propostes rebudes en el concurs d'idees. La plaça Corsini ha d'esdevenir un espai amable i de convivència on la ciutadania sigui la veritable protagonista”.

Pèrgola amb zones d’ombra i descans

Cal recordar que la proposta “Umbracle”, presentada per l’estudi “SEA Arquitectos SLP”, va ser la més ben valorada pel tribunal, format per representants de l’Ajuntament de Tarragona, dels Mercats de Tarragona, de l’Associació de veïns i de la Demarcació de Tarragona del Col•legi d’Arquitectes de Catalunya.

El projecte guanyador pretén humanitzar i fer més amable la Plaça Corsini a través de la construcció d’una pèrgola amb vegetació enfiladissa per proporcionar zones d’ombra, així com amb la col•locació de bancs de granit amb jardineres per oferir també espais de descans a la ciutadania.

Calendari previst

L’estudi d’arquitectura guanyador es troba actualment concretant els ajustos tècnics i funcionals definitius del projecte, i un cop finalitzats els tràmits oportuns, la previsió és que l’obra pugui iniciar-se passat l’estiu.
Redacció TT - 19/04/2021 - 20:10h
tothom no pot estar dret
22/04/2021
19:42
Un banc ben llarg per seure mentre fas cua per entrar a Correus.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.