La CUP aposta per treballar les noves fases del TramCamp a través de processos participatius
  
Aquest dimecres va tenir lloc el tercer taller participatiu entorn al projecte del nou Tren-Tramvia del Camp de Tarragona organitzat per l’Ajuntament de Tarragona, on es van acceptar les esmenes presentades pel Grup Municipal de la CUP i que formaran part del conjunt que presenta el consistori a la Generalitat.

Les cupaires volen que el TramCamp esdevingui un eix vertebrador de connectivitat i acabi amb les mancances de connexions del territori. La consellera Inés Solé ha explicat que aquest “ha de garantir una connexió real entre territoris i, a nivell de Tarragona, ha de connectar els diferents barris de Ponent i l’allunyada estació de l’AVE”. La regidora Solé argumentat que entre les al.legacions també hi ha reaprofitar les vies que actualment estan en desús de l’eix Tarragona-Salou-Cambrils.

Les anticapitalistes proposen seguir treballant en aquests tallers participatius les noves fases del projecte “que s’han de replantejar des d’una perspectiva de territori i no imposades des de Barcelona” i conviden al Govern Municipal a implantar aquest model de treball cooperatiu en altres àmbits de la política de la ciutat.

Per últim, les cupaires recorden que també presentaran al.legacions al projecte del TramCamp com a formació a la Generalitat, “unes esmenes realitzades sota una òptica de territori” on hi han participat les diferents CUP del Camp afectades pel projecte com són la CUP de Tarragona, Reus, La Canonja i els Nuclis de Suport de Salou i Vila-seca.
Redacció TT - 29/04/2021 - 10:44h
àrea metropolitana
30/04/2021
20:52
El que cal és unir tot el Camp de Tarragona a fi de formar de cara al futur una gran àrea metropolitana.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.