El Teatre Tarragona tanca temporalment per un possible risc de despreniment al vestíbul
  
L'Ajuntament de Tarragona ha decidit tancar temporalment el Teatre Tarragona per un possible risc de despreniment al vestíbul del teatre.

La decisió s'ha pres en el mateix moment en què el consistori ha tingut coneixement d'aquest informe extern encarregat fa uns mesos per l'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, en què es feia una revisió acurada de l'estat d'algunes de les parts del teatre (falsos sostres de les zones comunes i vestíbul) i on s'exposa el perill existent al vestíbul del Teatre. Segons ha explicat el portaveu de l'Ajuntament de Tarragona, Manel Castaño: “Tot i que l’única part del teatre que es troba afectada és el vestíbul, hem decidit no corre cap risc que pugui posar en perill la ciutadania”. Castaño ha assegurat que “des de l'Ajuntament, exigirem responsabilitat tant a l'empresa com al director de l'obra. De fet, els serveis jurídics municipals estan treballant amb tota la documentació per exigir responsabilitats jurídiques i arribarem fins al final. No és normal que un teatre inaugurat el 2012 presenti tantes deficiències”

Com a mesura de precaució, l'Ajuntament ha decidit tancar l'equipament i suspendre els espectacles previstos per a les properes setmanes i reprogramar-les en altres equipaments o bé en altres dates. Els actes afectats queden de la següent manera:

• Les tres funcions de la Triologia Shakespeare -previstes per aquest cap de setmana- es reprogramaran a la propera temporada de tardor del teatre.

• Les dues funcions pendents de la Mostra de Teatre Jove previstes al Teatre Tarragona pels propers 7 i 9 de juny es traslladen al Teatre Metropol

• El Lliurament dels Premis Ones Mediterrànies -previst pel proper 11 de juny al Teatre Tarragona- manté la seva data de celebració i es trasllada al Teatre Metropol

• L'espectacle del Festival d'Estiu Castelvines & Monteses -previst al Teatre Tarragona pel proper 7 d'agost- es reprogramarà a la propera temporada de tardor del Teatre.

La setmana vinent s’iniciaran els tràmits per l’actuació d’emergència, que durarà uns 3 mesos. L'Ajuntament treballa perquè el Teatre Tarragona pugui tornar a obrir les portes la temporada de tardor. Mentre durin les obres, i donat que les deficiències se centren en el vestíbul i la resta del teatre està en perfecte estat, continuaran fent-se assajos accedint per darrere.
Redacció TT - 05/06/2021 - 09:13h
quin descontrol
05/06/2021
19:24
Qui va treballar controlant la bona execució del teatre ha quedat lluït.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.