Ballesteros titlla de 'desafortunades' les paraules de Salvador Alemany
El president d’Acesa va proposar apujar els peatges a les autopistes quan augmenti el trànsit
  
L’Alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha criticat les paraules del president d’Acesa, Salvador Alemany, “em semblen unes paraules desafortunades en un moment en que encara no estan les obres de l’AP-7 acabades i hi ha molèsties pels ciutadans”.

Ballesteros també ha afegit que “no es pot parlar d’apujar els preus quan des de l’Estat s’ha creat una comissió pel rescat de peatges”.

L’Alcalde considera que s’ha de mirar cap endavant en un moment en que s’estan creant infraestructures molt potents i els tren són cada cop més dinàmics i eficients i creu que deu ser tècnicament molt complicat el fet de pagar més quan es col•lapsa una autopista.

Recordem que Salvador Alemany, president de la concessionària d’autopistes Acesa, va comparèixer ahir dimecres davant la Comissió de Política Territorial del Parlament de Catalunya, per informar de l’ampliació de l’autopista AP-7, i de les mesures necessàries per evitar col•lapses com els que es van produir el 4 d’agost de 2007. Alemany va apuntar que la millor solució per evitar embussos en aquesta via, i a les autopistes en general, seria apujar els peatges en funció de la demanda, és a dir, “com més congestió, més cars”.

D’altra banda, el president d’Acesa, va informar que les obres d’ampliació a tres carrils entre El Vendrell i Tarragona finalitzaran el proper mes de gener, i que el tram fins a Salou està previst que estigui enllestit al mes de març de 2009.
Redacció TT - 11/12/2008 - 21:14h
MAP
12/12/2008
11:11
Recomanaria als indignats i molt respectables lectors de la notícia s'abstinguéssin d'opinar fins no haver llegit "Catalunya Lliure de peatges", de'n Joan Carrillo, a la secció d'opinió del Tottarragona.
Quin Rostro!
12/12/2008
11:11
S'ha de tenir més cara que esquena!! Pagar més quan ni pots avançar. Encara no és 28 de desembre
jo
12/12/2008
11:11
Home, jo esperava que com més facturava, més barat es venia.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.