L’Alcalde de Perafort titlla a Magdalena Álvarez de ‘mentidera’
Segons l’Alcalde, el problema de l’aparcament de l’estació del Camp de Tarragona s’hauria d’haver solucionat fa mesos
  
Durant la roda de premsa que han realitzat aquest divendres, el diputat de CiU per Tarragona, Jordi Jané i l’Alcalde de Perafort, Joan Martí Pla, per presentar una proposta d’aparcament gratuït a l’aire lliure a l’estació del Camp de Tarragona, Martí ha manifestat que “Magdalena Álvarez va dir que el problema de l’aparcament ho arreglaria en sis mesos i ha mentit”.

CiU considera prioritari crear una gran zona d’aparcament gratuït o amb un preu simbòlic a l’estació del Camp de Tarragona. El diputat de Convergència creu que aquest fet faria més atractiu la utilització de l’Avant, un servei ferroviari que uneix Camp de Tarragona amb Barcelona i Lleida en un temps més reduït . “Aquest servei també el té Lleida però aquí no hi ha tanta acceptació”, ha dit Jané. Per aquest motiu, aquest divendres, el diputat presentava al Congrés dels Diputats unes preguntes per conèixer el nombre d’usuaris que utilitzaven els serveis Avant a Lleida i els que ho fan des del Camp de Tarragona. Segons Jané, les xifres demostren que, amb molta més població al Camp de Tarragona, la utilització d’aquest servei és absolutament inferior. Per Jané, si existís aquest aparcament obert i pràcticament gratuït, la utilització seria molt més alta perquè molts usuaris trobarien més idoni utilitzar la línia d’alta velocitat amb els preus més baixos que té l’Avant si sumessin que no han de pagar un sobre cost per deixar el cotxe a l’estació.

Per la seva banda, l’Alcalde de Perafort ha manifestat que “hi ha més que terrenys suficients, fins i tot de la pròpia Generalitat, per fer l’aparcament”. Martí ha afirmat que d’aquesta manera s’evitaria que els cotxes aparquessin a les immediacions de l’estació amb el consegüent perill i manca de bona imatge que això suposa. L’alcalde convergent ha afegit que el Govern va crear una estació sense tenir en compte com arribar-hi, “encara hi ha trams de carretera, com per exemple la rotonda abans d’arribar a l’estació, que no tenen llum”.

Recordem que CiU va presentar al juny la mateixa proposta, que va ser rebutjada pel PSOE, al•legant que l’estació comptava amb 618 places d’aparcament, suficients per atendre la demanda. “Tenint en compte que costa més de 12 euros deixar el cotxe tot el dia al pàrking, els usuaris no estan disposats a deixar-hi el vehicle i per tant sempre hi hauran places lliures”, ha comentat Jané.

Finalment Jané ha insinuat que també s’hauria de potenciar el transport públic, però que d’aquesta manera hi hauria nuclis que es quedarien sense poder fer servir aquest servei perquè el transport no pot arribat a tots els pobles.
Pili Domínguez - 19/12/2008 - 19:07h
Comentari eliminat
21/12/2008
19:26
Aquest comentari ha estat eliminat per incomplir les normes d'ús
tarragonina
20/12/2008
15:05
el que cal és trevallar per tenir a Tarragona ciutat una estació com deu mana.
antoni
19/12/2008
22:48
l'estació del camp de nyaps sembla la Sagrada Familia
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.