C’s presenta al Parlament una proposta sobre la configuració d’enllaços ferroviaris d’alta velocitat amb estació al centre de Tarragona
S’obre a Tarragona una oportunitat de recuperar el tren perdut
  
Els portaveus de C’s al Parlament de Catalunya, Albert Rivera, i José Domingo han presentat i ha estat admesa a tràmit per la mesa del Parlament la següent “proposta de resolució”, per tal que sigui tractada i debatuda a la Comissió de Política Territorial.
Amb aquesta proposta s’obre a Tarragona una oportunitat de recuperar el tren perdut.

Proposta de Resolució:

El Parlament de Catalunya insta al Govern de la Generalitat a promoure les mesures necessàries davant el Govern de l'Estat per que es configuri un by-pass ferroviari d'Alta Velocitat amb estació al centre de Tarragona per recuperar els trànsits del Corredor del Mediterrani i alguns serveis regionals d'Altes Prestacions de la línia d'Alta Velocitat entre Barcelona i Madrid que inclogui:

1. El retranqueig de l'intercanviador provisional d'ample ferroviari i la disposició prèvia a l'enllaç de Vila Seca (en sentit Barcelona).

2. La utilització d'ample de via mixt compatible amb l'Alta Velocitat en el tram urbà desviat i soterrat proposat pel Pla Territorial Parcial de Tarragona.

3. La construcció d'un enllaç ferroviari d'Alta Velocitat entre l'estació nord de la ciutat (Terres Cavades) i la línia d'Alta Velocitat amb connexió a un punt comprès entre els municipis de la Riera de Gaià i Roda de Barà.
Documentació addicional
Redacció TT - 29/12/2008 - 19:16h
TT
03/01/2009
12:16
Premio Ondas, PREMI!!!
Premio Ondas
03/01/2009
10:22
P'T = €'€
TT
02/01/2009
14:08
Nando, TT = P'T
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.