El PP català reclama un pla de millora de l’estació de tren de Vila-seca
• Rafael Luna ha denunciat el incompliment del Govern de l’Estat, que es va comprometre millorar les condicions de l’estació per garantir la seguretat a l’any 2007
  
El diputat del PPC per Tarragona al Parlament de Catalunya, Rafael Luna, ha reclamat “un pla de millora de l’estació de tren de Vila-seca (Tarragonès) amb el que garantir la seguretat i l’accessibilitat”. En aquest sentit, ha explicat que actualment en aquesta estació no té senyal sonora d’avis del pas dels combois, ni pas alternatiu a les andanes.

Per Rafael Luna l’estació de Vila-seca “és una de les estacions ferroviàries de la província de Tarragona que es troba en les pitjors condicions, degut al deteriorament de les seves instal•lacions i per la manca de determinats serveis que millorarien la seguretat dels seus usuaris”.

Així mateix, Rafael Luna ha recordat que a l’estació de Vila-seca es va produir l’any 2007 un accident mortal, “principalment per l’absència de mesures de seguretat”. Arran l’accident, i a petició de l’Ajuntament, el Govern de l’Estat es va comprometre a redactar un pla de millora. “Estem al 2009 i continua sense plasmar-se en cap pla, ni projecte, ni existeix cap partida pressupostària amb la que poder posar en marxa la reforma d’aquesta instal•lació ferroviària” ha denunciat el diputat.

Per aquest motiu, Rafael Luna ha demanat urgentment que La Generalitat insti al Govern de l’Estat ha adoptar “les mesures necessàries per a garantir la seguretat, així com també l’arranjament de les seves instal•lacions per a facilitar i garantir l’accessibilitat a totes les persones”.
Redacció TT - 19/01/2009 - 18:24h
Fran
19/01/2009
19:18
posats a demanar a l'èstació de Tarragona també anirien be unes quantes reformes
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.