L'Ajuntament inicia una prova pilot amb un tractament de fotocatàlisis per millorar la neteja del carrers
  
L’Ajuntament de Tarragona a través del Departament de Neteja està duent a terme una prova pilot als carrers Gasòmetre i Civaderia amb un tractament de fotocatàlisi per tal de veure si la neteja és més senzilla ja que el producte sella les porositats de les superfície.

Aquesta prova busca avaluar si així es necessita menys aigua per deixar els carrers nets, i també comprovar la seva acció de cura del medi ambient ja que contribueix a reduir els nivells de contaminació transformant els òxids nitrosos en nitrats. El conseller de Neteja ha destacat que “des del departament de Neteja estem duent a terme diverses accions per tal de buscar noves solucions per optimitzar la neteja, sobretot de cara al proper contracte, sempre tenint en compte la sostenibilitat i la cura del medi ambient”

El producte que s’aplica en aquesta prova pilot s’activa mitjançant la llum i és capaç d’eliminar elements patògens gràcies al seu efecte biocida, bactericida i fungicida i degradar els òxids nitrosos, així com la matèria orgànica. Amb aquesta prova també es vol comprovar si l’aplicació d’aquest producte contribueix a reduir la relliscabilitat.
Redacció TT - 21/07/2021 - 10:58h
Toni
25/07/2021
22:36
Aplaudeixo l'iniciativa
JBL
25/07/2021
11:35
Si a més, s'emporta el color negrot que deixen els gossos al pixar constantment sobre el mateix lloc, serà un èxit.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.