0 comentaris
10:19
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
L'Ajuntament aprova les Normes de Funcionament del Consell Municipal de Medi Ambient
  
Fotografia d'arxiu
El Consell Plenari d'aquest divendres de l’Ajuntament de Tarragona ha aprovat les Normes de Funcionament del Consell Municipal de Medi Ambient per 22 vots a favor i 4 abstencions. La consellera de Medi Ambient Eva Miguel ha destacat que “amb l’aprovació de les normes donem compliment a una reclamació històrica dels grups ecologistes de la ciutat”. I ha afegit que “el consell és un espai consultiu on seuran tots els agents implicats en la defensa del medi ambient, així com tots els actors que generen un impacte sobre el mateix. Des de Cel Net fins a l’AEQT, des de la Sínia fins als representants dels càmpings”. Miguel també ha posat de manifest que el consell “ha d’esdevenir un fòrum de referència, un espai amb vida i amb incidència sobre les polítiques municipals en matèria de medi ambient més enllà d’aquest mandat”.

El Consell Municipal del Medi Ambient neix amb les següents funcions:
formular propostes, emetre informes no vinculants, proposar la participació de persones que puguin assessorar a petició de la presidència o de la meitat de membres del consell, promoure la participació de la ciutadania i els agents implicats en campanyes i actes de sensibilització i també informar de les activitats de protecció i defensa del medi ambient.

Les normes també regulen la formació i funcions dels òrgans del Consell com l’Assemblea General, l’òrgan màxim de presa de decisions. Els vocals de l’Assemblea General seran representants del consistori, d’altres administracions, les entitats naturalistes i ecologistes i també d'empreses i indústries que tinguin impacte sobre el medi ambient. També es regulen les comissions de treball, de caràcter executiu, i la presidència així com altres aspectes de funcionament del Consell.
Redacció TT - 01/05/2022 - 10:19h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.