Artur Nadal
Artur Nadal
El cas Noa: torna la Inquisició


El políticament correcte és una dictadura ideològica. Com a prova irrefutable tenim la protesta que es farà contra la cantant israeliana Noa. El seu delicte, que vindrà a Barcelona per a cantar “El Cant dels Ocells” havent fet unes declaracions sobre el conflicte palestino-israelí que no han agradat a les vaques sagrades del políticament correcte. Ara els “Inquisidors” del “Tribunal de la Correcció Política”, els senyors d’ICV i els seus acòlits –insurgents, esquerranosos, okupes i similars- ens expliquen qui és dolent i qui és bo i apliquen les setències contra els que consideren delinqüents ideològics. Ells són el referent moral absolut. Condemnen als que pensen diferents d’ells. Els totalitarismes dels anys trenta van actuar de la mateixa forma que ho fa ICV, i de retruc, també altres organitzacions. També la Plataforma Aturem La Guerra ha muntat una campanya similar. Recordem que en aquesta plataforma estaven (i crec que encara hi són), l’Ajuntament de Barcelona, Intermón, grups feministes i algunes parròquies. Per tant, el “correctisme”, si li volem donar un “isme”, no té límits de classe social o ideològics: tothom s’hi pot afegir.

Quan algú de rellevància social ha de actuar, parlar o publicar, caldrà que expliqui les seves opinions. El “Consell de Censors del Bonisme” donarà el vist-i-plau o, si s’escau, retallarà o condemnarà. Caram, això em recorda també els fonamentalismes religiosos actuals, és a dir, l’integrisme islàmic o nazislamisme que en diuen alguns.

Els mateixos que ara volen boicotejar la Noa, són els que no boicotegen altres dictadures, per exemple les islàmiques on es pengen els homosexuals i on les dones són víctimes d’un menyspreu i esclavatge intitucionalitzat i genètic. Els mateixos que volen prohibir la Noa els cau la bava davant de Chávez, el dictador demagog que prohibeix diaris i ràdios, que sanciona la protesta. Recordem-ho: els que volen aturar la guerra, no volen aturar totes les guerres, només aquelles en les que hi intervenen Israel o els Estats Units. És obvi que si ells tenen la veritat absoluta i saben quins són els bons i quins són els dolents, també saben del cert quines són les “guerres bones” i quines les “guerres dolentes”. De la mateixa manera, aquests il•luminats de la moral “pijo-progre” ens informen de quins són els terrorismes bons i quins els dolents. Ah, quina sort que tenim: també em diuen quins productes haig de comprar i on els puc comprar perquè també tenim empreses bones i empreses dolentes.

I el més patètic i inversemblant: la nova “Inquisició pijo-progre” ens parla de llibertat, però la llibertat dels “insurgents d’esquerra” és a la llibertat el que la democràcia orgànica a la democràcia.
Artur Nadal - 10/09/2009 - 18:58h
Josep Maria
17/09/2009
17:26
(2) .../...
Ja se que les comparacions són odioses, el Sr. Carrillo ho recordava en un comentari, i, que a cops una mort és un drama i milions una estadística, però no em puc estar de reproduïr dues línies d'una noticia apareguda en el diari El Público: "Durante la operación militar israelí de poco más de un mes en la franja de Gaza, bajo control del Gobierno islámico de Hamás, perdieron la vida 1.400 palestinos, más de la mitad de ellos civiles, incluidos cientos de niños y mujeres. En todo 2008, cuatro personas murieron debido a los cohetes lanzados desde Gaza."
Pel que fa a la pregunta, Llibert, l'hauràs de fer a la Plataforma Aturem la Guerra, jo no soc la Plataforma esmentada.
Josep Maria
17/09/2009
17:21
(2) .../...
Los expertos concluyeron que Israel dirigió el ataque a la población civil palestina en su conjunto e impuso un bloqueo que provocó un castigo colectivo. Causó la muerte de 1.400 personas y destruyó viviendas, fábricas, pozos, escuelas hospitales y otras obras de infraestructura.
Por su parte, los grupos armados palestinos efectuaron reiterados lanzamientos de cohetes y morteros hacia el sur israelí. Esto sembró el terror en esas comunidades y provocó muertos, heridos y daños materiales."
L'adreça, per si algú no s'ho creu, és:
http://www.unmultimedia.org/radio/spanish/detail/144227.html
Josep Maria
17/09/2009
17:19
Lola, reprodueixo un fragment de la noticia de Radio ONU "Tanto Israel como los grupos armados palestinos cometieron crímenes de guerra y contra la humanidad durante la reciente incursión militar israelí en la Franja de Gaza, afirmó una comisión investigadora de la ONU.
"Quienes cometieron crímenes de esta naturaleza deben ser investigados y, si hay evidencia suficiente, deben ser juzgados y castigados. También deben repararse los daños y algunas de las recomendaciones de la Misión son indemnizar a las víctimas", subrayó Goldstone.
Los expertos concluyeron que Israel dirigió el ataque a la población civil palestina en su conjunto e impuso un bloqueo que provocó un castigo colectivo.
.../...
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.