Carlos López Díaz
Carlos López Díaz
Abba i el cuscús


Al carrer Gasòmetre hi ha dues llibreries. Una pertany a una coneguda cooperativa i l’altre és d’uns llibreters dels de tota la vida. La primera té un curiós sistema de venda de llibres de text. En una secció dedicada només a aquests articles, te’ls van a buscar, te’ls cobren i te’ls fiquen en una bossa precintada, per tal que passis per les caixes generals, de manera que no els hi puguis robar introduint qualsevol altre llibre dins la bossa dels ja pagats i endur-te’l sense pagar.

Oi que és un sistema ben pensat per prevenir furts? Però té un defecte. Si per qualsevol motiu la persona que t’atén s’equivoca i es deixa un llibre, i a la caixa general tampoc se n’adonen, el comprador no té cap mitjà per demostrar que li falta aquest llibre, un cop ha abandonat el local i obre la bossa a casa seva. No té més remei que tornar-lo a comprar, que és el que li ha passat a qui escriu aquestes ratlles.

Davant d’això, només em queda una cosa: Recomanar-vos que aneu a la llibreria de l’altra vorera. Et tracten millor, estan més al dia de les novetats i a més de ser-ho, sembla una llibreria, no un supermercat, amb tots els respectes pels supermercats. Prego disculpes a tots els interessats en el pop suec i en la gastronomia amazic als quals el contingut d’aquest escrit els hagi decebut.
Carlos López Díaz - 13/09/2011 - 08:58h
Gola profunda
20/09/2011
22:25
Caram Carlos, jo que pensava que havies deixat d'anar a "la cooperativa" arran del seu boicot a l'Estat d'Israel...
previsor
14/09/2011
13:19
Doncs quan jo vaig al banc a treure quartos, el del banc compte els diners i acontinuació ho faig jo, així m'evito haver de tornar i dir-los: ei, que em falten cinquanta euros.
Albert Saludes
14/09/2011
10:24
Si es tracta d'ecollir entre els dos comerços esmentats, em quedo amb La Capona, sense pensar-m'ho.
Aquesta llibreria (comparable amb les millors del país) s'ha guanyat el respecte i l'admiració a base de professionalitat i bon servei d'anys i anys.
L'altre, com tu dius, és... un supermercat.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.