C's denuncia que el 20è aniversari de la declaració de Tarraco com a Patrimoni Mundial se celebri a Barcelona
  
El portaveu del Grup Municipal de Ciutadans a l’Ajuntament de Tarragona, Rubén Viñuales, ha denunciat que “l’acte per commemorar el 20è aniversari de la declaració de Tarraco com a Patrimoni Mundial tingui lloc a Barcelona” i ha lamentat que “la celebració d'una efemèride tan rellevant com la declaració de la Unesco no es faci a la mateixa ciutat de Tarragona, antiga capital de la Hispània Citerior”.

Viñuales ha destacat “la manca d’acció i lideratge per posar la nostra ciutat al lloc que es mereix, tant de l’actual equip de govern com de l’anterior” i ha assegurat que “aquest és un dels motius del desconeixement de Tarragona i de la falta de posicionament turístic de la nostra ciutat”.

A més, ha criticat que “l’alcalde Ricomà pensi assistir a l’acte de Barcelona, enlloc d’exigir que aquesta celebració tingui lloc a Tarragona, ciutat que va aconseguir aquest reconeixement i única amb un conjunt patrimonial reconegut com a Patrimoni de la Humanitat de tota Catalunya”. “Mentre els governants de Tarragona no reivindiquin el paper que li correspon, aquesta ciutat serà de segona”, ha finalitzat.
Redacció TT - 02/12/2020 - 08:22h
no s'entén res
03/12/2020
22:18
Normalment la declaració de Patrimoni Mundial es fa per rebre diners i utilitzar-los en la reparació i millora dels monuments.
Juanjo
02/12/2020
12:23
La verdad es que esto del Patrimonio Mundial Tarragona aún no se lo cree.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.