Tarragona formarà part de la guia gastroturística de les Ciutats Patrimoni de la Humanitat
  
La comissió executiva de el Grup de Ciutats Patrimoni de la Humanitat d’Espanya (GCPHE), reunida de forma telemàtica divendres 12 de febrer, ha aprovat noves iniciatives de promoció turística a partir del mes de maig. Entre les actuacions aprovades a la comissió, destaca l’elaboració d’una guia gastroturística, en la qual es donaran a conèixer no només les excel.lències dels plats actuals, sinó també d’on prové tota la gastronomia de les quinze ciutats, entre elles Tarragona.

D’altra banda, la comissió ha aprovat el llançament de campanyes de promoció turística a partir dels mesos de maig i juny “per estar preparats i tenir la capacitat d’oferir el millor de les ciutats al turisme nacional i internacional", en paraules del president del GCPHE i alcalde de Mèrida, Antonio Rodríguez Osuna. La campanya de promoció al mercat nacional el 2021 inclourà un acte en el marc de FITUR i una presentació a Sevilla. A més, després del viatge a París i la trobada amb l’alcaldessa Anne Hidalgo el passat mes de gener, el Grup té previst un acte de promoció de les 15 ciutats a la capital de França el mes de maig. La comissió ha renovat també el compromís d’editar noves pel.lícules promocionals del Grup per seguir donant a conèixer el llegat cultural i patrimonial de les ciutats integrants.

Finalment, el GCPHE ha acordat iniciar les accions per a la creació de la Plataforma de Dansa de les Ciutats Patrimoni, ideada a partir del festival de dansa Escena Patrimoni, i ha anunciat la data definitiva de la celebració de La Nit del Patrimoni, que tindrà lloc de forma simultània a les quinze ciutats el proper 18 de setembre.
Redacció TT - 15/02/2021 - 19:50h
Part Alta: dessert
20/02/2021
14:44
Mira,sort que ens promocionaran i així la Part Alta tornarà a ser un espai per als turistes perquè dels veïns no se'n recorda ningú.
Ara per ara sembla un dessert perquè ja no tenim serveis ni botigues.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.